Maximální rychlost?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
xsoftx

Re: Maximální rychlost?

Příspěvek od xsoftx »

Moc se neraduj, taky už nejsi daleko od této hranice :lol: :lol: :lol: Trochu pesimistické počítání.... 8)
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
Reklama

chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak me bude za ctvrtstoleti rovne pulstoleti, ale ani ted nejak na zavodeni nejsem. Asi proto, ze to auto na zavodeni neni :) Auto sype, jak potrebuju, na dalnici to nechavam jinym, neni kam spechat, pracovne autem nejezdim
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
TOMTCE

Příspěvek od TOMTCE »

snažím se dodržovat předpisy, protože kdyby mi vzali řidičák tak seom totálně nahranej. Auto potřebuju k podnikání a tyk se k němu tak chovám. Nicméně, když je dálnice volná tak Chevyho trochu proženu. Jinak jsem zjistil, že je opravdu úplně jedno, jak jedeš. Jezdím trasu Teplice Praha docela často a at jedu, jak jedu rozdíl nikdy nepresáhne 10 - 15 minut. Na začátku dálnice všechny předjedu a pak se s nima stejně sejdu v zácpě na magistrále. Je to opravdu skoro jedno.
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Spravny nazor. Vyssi rychlost se da vyuzit tak maximalne v noci, treba na dovolenou, jenze kdyz Cesi prejedou hranice, dodrzuji ze strachu vysoke pokuty limity jak cerstve po autoskole :) Na dalnici je pro me teda daleko dulezitejsi tempomat, s nim je jizda parada, jeste by to chtelo ten adaptivni, pak je cesta pohoda
milosh

Příspěvek od milosh »

Chrudosi konecne se v necem shodneme a kdybys k tomu tempomatu jeste pridat automatickou prevodovku tak temer celou cestu spis jako ja :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jo, to je pravda, ze jakmile clovek preradi, tak rychlost tempomatu je fuc. Ale staci zaradit, macknout cudlik a on ma tu rychlost zapamatovanou a je to. Hlavne jsem dost mlady na automat, chci si jeste trosku zakvedlat a hlavne mam auto pro osobni potrebu, takze ridim, protoze chci, ne proto, ze bych musel. Kdybych lital praha-brno co chvilu, taky bych bral automat, to je jasne
milosh

Příspěvek od milosh »

No ja dost jezdim mesto a tam to je k nezaplaceni ale chtel jsem ho, protoze jizda s automatem te proste bavi -i
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

Jj s automatem je to pohodicka, taky se mi s nim libi jezdit, ale u cruza automat stoji za starou belu.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak bavi...je to jina jizda, clovek se soustredi jen na toceni volantem...nemuzu rict, ze bych byl proti automatu, ale me prave bavi, ze si jezdim, jak ja chci, coz zadny automat zatim neumel. A navic automat cruze je docela nepovedeny, mozna dvojspojku, ale to je zas neco jineho. No, tohle je stejny spor jako benzin vs. diesel, at si kazdy vybere, co mu vyhovuje
airacutie

Příspěvek od airacutie »

ja mam najazdenych 7500km a da to momentalne 195km/h. ale uz to akceleruje ozaj minimalne pri tej rychlosti.
biely krizik 1,8 LT
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

V 1000 km 180, v 7500 195, no tak to ted zkusim v tech 14000 a lehkym propoctem by to melo delat 210 :) Pojedu to vyzkouset
Daff.Cz

Příspěvek od Daff.Cz »

já jsem se nejvíc dostal na 180, ale pak už jsem nechtěl riskovat, tak jsem to pustil. Auto mělo tendenci ještě zrychlovat, takže by jelo ještě rychleji.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ja som minule skusal-isiel som na tych 210km/h uplne v pohode a este tahal. Potom uz som nechal tak, lebo ostatny isli moc pomali. Ale inak tiez jazdim tak na 130-150km/h. To je tak ideal.

To Milosh: Ty si pisal, ze tvoje Astra je taka naslapanejsia, ne? Chapem, ze s rodinou jazdis opatrne, to budem urcite aj ja. Staci, ked idem s priatelkou a vezieme psikov... Ale tak naco mas potom take naslapane auto? Si mohol usetrit a kupit slabsi motor ne?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
milosh

Příspěvek od milosh »

92kw se hodi i kdyz nejezdim vic jak 130, pri predjizdeni to je dost znat -i :mrgreen:
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Jaaaj, tak to je tak akurat. Myslel som, ze mas viac... Ale ako hovorim, akurat na bezproblemovu jazdu. -i
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Motory“