Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
Re: Proč právě Cruze?
Ne, majitel noveho se bez bazaru obejde, zustatkova cena je bonus, nikdo si nekupuje auto, aby ho vyhodne prodal. Hlavne jak jsem psal vyse, majitel noveho se hadat nemusi, ten vi, co dela a zadne vyhozene penize ho v hlave nekousou, majitel noveho je spokojeny.
No a Cruze vs Juke, jestli to jsou podobne auta, tak ja jsem zamereny na ojetiny Tohle se neda srovnavat, jedine pokud nekdo vybira cenou, nebo barvou, nebo algoritmem pismen Nezlob se na me, ty auta maji podobne akorat posledni pismeno v nazvu Nicmene Juke vypada zajimave, budes dost originalni. Takze pokud nechces vylozene sedan, jdi do Nissanu
No a Cruze vs Juke, jestli to jsou podobne auta, tak ja jsem zamereny na ojetiny Tohle se neda srovnavat, jedine pokud nekdo vybira cenou, nebo barvou, nebo algoritmem pismen Nezlob se na me, ty auta maji podobne akorat posledni pismeno v nazvu Nicmene Juke vypada zajimave, budes dost originalni. Takze pokud nechces vylozene sedan, jdi do Nissanu
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Reklama
?xsoftx píše:Vzhledem k tomu jakou občas mají zkušenost různí lidé s ojetými vozy a jak já se chovám ke zkušebním....tak jen nové auto...
Takovy lidi bych jezdit nenechal, kdyz to neni moje tak se k nemu taky budu tak chovat
Nove auto mi ale neprijde vyhodna koupe, kdyz pominu ze to nebude patecni kus jako ve skodovce ktery
pry nemaji valnou kvalitu, proste uz pri vyjezdu z autosalonu je 30%dole pri prodeji a jak zde psal Chrudos kdyz bych si koupil novyho Cruzika za 450 (ktery stejne nebude mit mou pozadovanou vybavu) tak to jsou porad minimalne 200t ktery muzu utratit jinde kdyz koupim ojetinu za 200 a naklady za nekolik let me vyjdou tak na 50t kdyz vemu rozvody, vymeny oleje atd.. Novy pneu atd musime stejne kupovat vsichni
Proste by me zajimal rozumny duvod proc si koupit novy a ne se jen ohanet tim ze kazda ojetina se musi zakonite rozsypat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No, jeste jednou pripominam, ze majitel noveho auta si tuto investici obhajovat nemusi, to se jen bazaristi chteji porad handrkovat:) Ber to tak, ze majitel noveho na to proste ma a neni mu lito ty penize vyhodit, ty penize mu jinde nechybi. Hadry a jidlo si taky kupuju z prvni ruky a ne ze sekace, proc to delat i u auta? Ja si ho chci zajet a uzivat k obrazu svemu a ne se prizpusobit uzivani drivejsiho majitele. Nechci proprdene sedacky a vymenenou hlavici saltrpaky a osmatlany volant, chci si to vsechno proprdet a osmatlat sam Navic 400 tis. za auto jako je toto je sakra dobra cena (do budoucna pujde cena vlivem konkurence urcite hodne dolu), projed si ho a uvidis. Navic jak jsem psal vyse, mam svou zenu a budouci deti rad a az to do me nekdo natankuje, mame o dost vetsi sanci z auta vylezt po svych, nez v 5 let starem aute.
Jasne kdyz na to mas a nemas rodinu tak si kup co chces
Koukam do ceniku aby to melo vybavu co mam v astre tak je cena 475200kc a to uz je sakra dost
Jinak volant vymenis, sedacky nechas vycistit a nemam problem
Koukam do ceniku aby to melo vybavu co mam v astre tak je cena 475200kc a to uz je sakra dost
Jinak volant vymenis, sedacky nechas vycistit a nemam problem
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jasne, pokud se nekdo v autech rad vrta, ojetina je ideal, vymenis si sam, co potrebujes. Ja jsem na to levy, takze chci, at se mi o auto nekdo stara, proto si klidne zaplatim ten servis na 5 let, at je auto v poradku. A jak jsem psal vyse, radeji si splatim nove auto a az prijde rodina, penize chci utracet jinak nez za udrzovani rachotiny (nic osobniho)
Ano, máš pravdu, ale pokud jdu utratit téměř 0,5 mil....(Ceníková+metla+zamykání řad.) a prodejce mi nabídne vůz a řekne "vyzkoušejte si to" a bez omezení, tak sakra chci vědět co budu kupovat,ne?....A ještě když sedí s Vámi a nic nenamítá...O těch zkušebních píšu pro to, že sám jsem byl svědkem rozdílného přístupu - já jsem to hodně točil a přišel po mě starší pán a měl jsem pocit, že to jede jak traktůrek. Brumralo to ve velmi nízkých otáčkách. To auto mělo najeto k tisícovce.milosh píše:Takovy lidi bych jezdit nenechal, kdyz to neni moje tak se k nemu taky budu tak chovat
současnost: Chevrolet Cruze LT 2.0 VCDi
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
minulost: Hyundai SantaFe 2.4 AWD
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Každého věc, jestli si koupí nové nebo ojeté.
Já jsem nové měl 2x, kdysi Forman, pak Vento. Pak jsem zjistil, že než dát 350-400 za nové, tak dám to samé za ojeté do dvou let a mám auto, které stálo kolem milionu. BMW, Mercedes, Omega. A při představě, že s autem vyjedu ze salónu a už je 20procent dole...
Teď se stal takový opak. Má finanční situace se zhoršila, zákazníků je méně atd atd. Kamarád mě navedl na Cruze. Hned jsem se mu vysmál, že to nemůže myslet vážně nějakej Korejec Jenže pak jsem ho viděl, přečetl hodně recenzí, rozeslal maily do většiny autosalonů a až jsem se dostal na cenu cca 306 000 za 1,8 LT Busines, zaplatil jsem zálohu a čekal na bílou barvu.
Jak šel čas, začalo mě to mrzet a ani jsem se na auto netěšil.
Mám ho asi tři dny, najeto cca 350 km, z toho 300 po městě, spotřeba 7,6! a to mu dávám za uši. Čekal jsem tak 9,5.
Jízdní vlastnosti perfektní, ani přetáčivý ani nedotáčivý, kam chci, tam to jede. Sedačky mě v zatáčkách drží dobře, ovládání nemůžu vytknout nic. Jen ten kufr s žiguláckýma pérama mě neskutečně štve!!!
Jsem z auta příjemně překvapen (zatím). Jezdím služebně i s autama, které jsou cenově úplně jinde, proto si dovolím říct, že Cruze není špatné auto.
Někdo tady psal o staré astře. Půjč si Cruze 1,8 a uvidíš rozdíl. Svez se tak 300 km. Snad ještě Astra nová, to bych porovnával. Ale zase, finančně je tam skok velkej.
Co tím chci říct. Cruze jsem koupil abych nemusel do oprav cpát peníze, je to nové a v záruce. Když už, tak LT. Nedělal jsem si žádné iluze, ale můžu říct, že mě opravdu jen příjemně překvapuje a asi ho budu mít i rád
Já jsem nové měl 2x, kdysi Forman, pak Vento. Pak jsem zjistil, že než dát 350-400 za nové, tak dám to samé za ojeté do dvou let a mám auto, které stálo kolem milionu. BMW, Mercedes, Omega. A při představě, že s autem vyjedu ze salónu a už je 20procent dole...
Teď se stal takový opak. Má finanční situace se zhoršila, zákazníků je méně atd atd. Kamarád mě navedl na Cruze. Hned jsem se mu vysmál, že to nemůže myslet vážně nějakej Korejec Jenže pak jsem ho viděl, přečetl hodně recenzí, rozeslal maily do většiny autosalonů a až jsem se dostal na cenu cca 306 000 za 1,8 LT Busines, zaplatil jsem zálohu a čekal na bílou barvu.
Jak šel čas, začalo mě to mrzet a ani jsem se na auto netěšil.
Mám ho asi tři dny, najeto cca 350 km, z toho 300 po městě, spotřeba 7,6! a to mu dávám za uši. Čekal jsem tak 9,5.
Jízdní vlastnosti perfektní, ani přetáčivý ani nedotáčivý, kam chci, tam to jede. Sedačky mě v zatáčkách drží dobře, ovládání nemůžu vytknout nic. Jen ten kufr s žiguláckýma pérama mě neskutečně štve!!!
Jsem z auta příjemně překvapen (zatím). Jezdím služebně i s autama, které jsou cenově úplně jinde, proto si dovolím říct, že Cruze není špatné auto.
Někdo tady psal o staré astře. Půjč si Cruze 1,8 a uvidíš rozdíl. Svez se tak 300 km. Snad ještě Astra nová, to bych porovnával. Ale zase, finančně je tam skok velkej.
Co tím chci říct. Cruze jsem koupil abych nemusel do oprav cpát peníze, je to nové a v záruce. Když už, tak LT. Nedělal jsem si žádné iluze, ale můžu říct, že mě opravdu jen příjemně překvapuje a asi ho budu mít i rád
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
7,6 l/100km po městě a ještě mu dáváš za uši? nezlob se ale to bych chtěl vidět... nevěřím tomu ani náhodou.
P.S.: nehledej v tom nic osobního ani urážlivýho.
P.S.: nehledej v tom nic osobního ani urážlivýho.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem z těch, co své auto jen chválí. Klidně bych napsal, že žere 10. a to jsem i čekal. Buď ukazuje špatně počítač nebo nevím. Jezdím jen po městě + obchvat tak 6 km domů. 50 km jsem jel po dálnici do 110 km/h. Nejezdím brzda plyn. To, že mu dávám za uši myslím tak, že vytáčím tak 3500, 3700,( ne pořád, ne vždy) ale jak mám 90, tak to nechám se převalovat. Před křižovatkou vyřazuju nebo dojíždím bez plynu se zařazenou rychlostí.
Možná to mám naopak, časem se spotřeba zvýší
Možná to mám naopak, časem se spotřeba zvýší
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
No myslím si, že čast viny na tom ponese palubní Pc, mám pocit, že ukazuje ne zcela přesně. jinak nezbývá než popřát aby ti tahle spotřeba vydržela.
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
- Zdenek R6
- Kontaktovat uživatele:
Změřím to ještě u benzinky podle ujetých km, protože tomu taky nevěřím. Jinak dnes jsem jel do práce, docela jsem spěchal cca 10 km a popřád 7,6. 6km dálnice cca 130km/hod a 4 km město, jedna křižovatka. Snad se to nehryzlo
Bílý Cruze 1,8 LT
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Yamaha R1
Yamaha R6
MadAss
Opel Omega C
Zdenku, ta cena ale nebyla v hotovosti co? Pokud by nove v dobre vybave stalo 3 kila jdu do toho ale to je sen
Psal jsem tady o stare astre, je to r 2005. nevim ale kdyz pro tebe 5 let auto je stare co budes rikat az budes mit toho Cruze 5 let sam
Psal jsem tady o stare astre, je to r 2005. nevim ale kdyz pro tebe 5 let auto je stare co budes rikat az budes mit toho Cruze 5 let sam
Ahoj, taky přemýšlím o novém Cruzovi 1.8 LT Business. Postupně už jsem zavrhnul Fluence (slabší motor), Lancera (vyšší cena při podobné výbavě), ještě jen přemýšlím o bazarové Hondě Civic (bez záruky, ale o 80-150tis levnější) - prostě stejná dilemata, jako už tady byla probírána. A tak bych se chtěl zeptat, který autosalon ti dal takovouhle úžasnou cenu, případně čím byla podmíněna (jejich leasing, úvěr atd.)? Po mně totiž chtěli skoro o 70tis víc. Klidně SZ, moc díkyZdenek R6 píše:až jsem se dostal na cenu cca 306 000 za 1,8 LT Busines
Toje jednoduché, dostal fleetovou slevu, nebo jak se to píše a odečetl si DPH Tu slevu dávají myslím všude.
černý Cruze 1,8 LT
Koukal jsem na skladovy cruze u nas v UL a cena tam je podobna (leasing) - Chevrolet-ul.cz