No a Cruze vs Juke, jestli to jsou podobne auta, tak ja jsem zamereny na ojetiny

Moderátor: Blue Lanos
?xsoftx píše:Vzhledem k tomu jakou občas mají zkušenost různí lidé s ojetými vozy a jak já se chovám ke zkušebním....tak jen nové auto...
Ano, máš pravdu, ale pokud jdu utratit téměř 0,5 mil....(Ceníková+metla+zamykání řad.) a prodejce mi nabídne vůz a řekne "vyzkoušejte si to" a bez omezení, tak sakra chci vědět co budu kupovat,ne?....A ještě když sedí s Vámi a nic nenamítá...O těch zkušebních píšu pro to, že sám jsem byl svědkem rozdílného přístupu - já jsem to hodně točil a přišel po mě starší pán a měl jsem pocit, že to jede jak traktůrek. Brumralo to ve velmi nízkých otáčkách. To auto mělo najeto k tisícovce.milosh píše:Takovy lidi bych jezdit nenechal, kdyz to neni moje tak se k nemu taky budu tak chovat
Ahoj, taky přemýšlím o novém Cruzovi 1.8 LT Business. Postupně už jsem zavrhnul Fluence (slabší motor), Lancera (vyšší cena při podobné výbavě), ještě jen přemýšlím o bazarové Hondě Civic (bez záruky, ale o 80-150tis levnější) - prostě stejná dilemata, jako už tady byla probírána. A tak bych se chtěl zeptat, který autosalon ti dal takovouhle úžasnou cenu, případně čím byla podmíněna (jejich leasing, úvěr atd.)? Po mně totiž chtěli skoro o 70tis víc. Klidně SZ, moc díkyZdenek R6 píše:až jsem se dostal na cenu cca 306 000 za 1,8 LT Busines
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |