pekny Matiz - foto
Moderátor: Blue Lanos
pekny Matiz - foto
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
jj, je to jedna varianta d'ARTSu (samozřejmě ta hezčí
Máme jí i v galerii: https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=318
Mě osobně se líbí moc a bylo by super kdyby můj "červenej" vypadal takhle. Je to ovšem jenom sen...
Máme jí i v galerii: https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=318
Mě osobně se líbí moc a bylo by super kdyby můj "červenej" vypadal takhle. Je to ovšem jenom sen...
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
Vždyť jde jen o to to dat do laku a koupit ty narazniky + lemy blatniku + prahy. Samozřejmě kola a je to. Neni na tom nic nerealizovatelneho, snad jen jediným a zásadním problémem jsou finance...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Finance jsou zásadním problémem a i kdyby nebyly, tak mi to doma nedovolejshaman píše:Vždyť jde jen o to to dat do laku a koupit ty narazniky + lemy blatniku + prahy. Samozřejmě kola a je to. Neni na tom nic nerealizovatelneho, snad jen jediným a zásadním problémem jsou finance...
Auto není moje a nevěřil bys jaký úsilí mi dalo prosadit jenom ten decentní origoš kšilt. Teď jsem chtěl lakovat zástěrky a ty plastový trojúhelníky za zadními okny, ale zatím bez šance.
No snad se mi to za nějakou dobu povede protlačit, když se nám doma válí ten zatím nepotřebnej sprej
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
Ja se ted snazim uchylit trochu jinym smerem - na veterany. Prijde mi to jako lepe vynalozene usili a penize nez na Matize...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
A ted mi rekni, jestli jsi tak mlady, ze ti to nedovoli rodice, nebo tak stary, ze ti to nedovoli manzelka?Loobo píše:Finance jsou zásadním problémem a i kdyby nebyly, tak mi to doma nedovolejshaman píše:Vždyť jde jen o to to dat do laku a koupit ty narazniky + lemy blatniku + prahy. Samozřejmě kola a je to. Neni na tom nic nerealizovatelneho, snad jen jediným a zásadním problémem jsou finance...
Auto není moje a nevěřil bys jaký úsilí mi dalo prosadit jenom ten decentní origoš kšilt. Teď jsem chtěl lakovat zástěrky a ty plastový trojúhelníky za zadními okny, ale zatím bez šance.
No snad se mi to za nějakou dobu povede protlačit, když se nám doma válí ten zatím nepotřebnej sprej
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Správně Tomáši, jsem mladý celý život před sebou
btw. dnes jsem viděl u nás na Zbraslavi krásně vymazlenýho Matize.
Byl červenej (+ 2body), cromovaný doplňky ač to nebylo CD (+1 bod), přední spoiler, zadní kšilt (další body navrch) a konus a možná i laďák ale to si nejsem jist
Měl středočeskou značku, co nevíte o tom někdo něco ?
btw. dnes jsem viděl u nás na Zbraslavi krásně vymazlenýho Matize.
Byl červenej (+ 2body), cromovaný doplňky ač to nebylo CD (+1 bod), přední spoiler, zadní kšilt (další body navrch) a konus a možná i laďák ale to si nejsem jist
Měl středočeskou značku, co nevíte o tom někdo něco ?