Palubní počítač + navigace NAVI (CZ)
Moderátor: Blue Lanos
Palubní počítač + navigace NAVI (CZ)
Prosím o radu, v Captivě LT 2010 můj tchám má palubní počítač s navigací NAVI (viz foto příloha). Přehrává MP3, video... paráda. Jen mu tu chybí češtěna, jak v palubním počítači tak navigaci. Neřešíl už tuto problématiku někdo? Popřípadě jestli se to dá nějakým způsobem upgradovat. Případně nahrát jiný soft pro navigaci (např. IGO ). Dík za rady
- Přílohy
-
- P1040712.JPG (195.38 KiB) Zobrazeno 10937 x
-
- P1040711.JPG (147.5 KiB) Zobrazeno 10937 x
-
- P1040708.JPG (124.46 KiB) Zobrazeno 10937 x
Chevrolet Lacetti kombi 1,6/16V 80kW, r.v. 2005, stříbrná metalíza, klimatizace
Daewoo Nubira I. kombi 1,6/16V 78kW SX r.v. 1998, červená, klimatizace
- Reklama
Re: Palubní počítač + navigace NAVI (CZ)
nejaka technicka specifikace NAVI by se nasla ? uz jsem si s par navigacema pohral, ale nevim jestli bych si na tohle troufl
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.
pouze tyto informace ...n3oklan píše:nejaka technicka specifikace NAVI by se nasla ? uz jsem si s par navigacema pohral, ale nevim jestli bych si na tohle troufl
- Přílohy
-
- P1040714.JPG (129.78 KiB) Zobrazeno 10914 x
Ahoj, koupil jsem si novou Captivu a řešil aktualizaci do navigačky i čestinu. Zatím to není ofiko možné. V navigaci jsou mapy "Teleatlas" . Byl jsem s autem v Chorvatsku a vůbec to nezná silnice staré 2-3roky. Hlavně ve Slovinsku. Zkoušeli jsme přehrát do navigace mapy s TOM TOMU , ale vůbec nás to nepustilo.Rád uvítám nové info.
Chevrolet Captiva LT, 2.0D r.v.2010
Jak jste se dostali do systému, aby jste přehráli mapy. Klidně bych místo oficiánlní navigace nahral IGO8, jsem s nim spokojen . Jen nevím jak se k tomu dostat,aby to mohl člověk přehrát Jo a néhodou někdo nevíte na jakém systému to vše origo funguje A náhodou nevíte někdo přesné označení navigace + palubního počítačeDravec11 píše:Ahoj, koupil jsem si novou Captivu a řešil aktualizaci do navigačky i čestinu. Zatím to není ofiko možné. V navigaci jsou mapy "Teleatlas" . Byl jsem s autem v Chorvatsku a vůbec to nezná silnice staré 2-3roky. Hlavně ve Slovinsku. Zkoušeli jsme přehrát do navigace mapy s TOM TOMU , ale vůbec nás to nepustilo.Rád uvítám nové info.
Cestina zatim opravdu neni. Jestli je to teleatlas to nevim, ale prostredi a mapy vypadaji presne jako v mem navigonu.
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
Navigon používá mapy teleatlas.
Pánové ohledně navigace se podívejte na forum.entershop.cz,zde se řeší navigace do autoradia a také navigace klasické s programy Igo8 a Igo primo.Dle Vašich informací nejde určit co je v autě vůbec za navigační program a mapové podklady jsou zvláště oříšek,pokud by zde byl program ala Korea,navigace bude zcela k ničemu a je nutné najít způsob jak dostat jiný soft do navi.Pokud je možno,dejte sem někdo podrobnější informace,jelikož je navigace a vše okolo můj koníček a dost do toho dělám zkusím něco zjistit a pomoci.
Captiva 2.0 crdi/2007/automat
Malaguti Phantom 100
První vozítko Škoda 1100 MB de Luxe,r.v.1969
Malaguti Phantom 100
Napiš co by jsi konkrétně potřeboval ? Všechny data co jdou o navigaci zjistit už poslal Tomáš i s fotem. Dokonce ani v návodu na captivu není nic víc o navigaci kromě návodu na obsluhu. V chevroletu mi řekli, že navigace je made in Korea a nikdo zatím neví co s ní. Já jezdím skoro po celé ČR ,napiš odkud jsi a pokud to půjde ,tak zajedu a můžeš to proštudovat osobně.
Zajímalo by mne jak navigace funguje,tzn,zdali načítá navigační soft z paměti autorádia nebo z disku,lépe z sd karty.U nás na forum.entershop.cz se dost řeší autorádio SENCOR,které je možné rozjet se software IGO8,nově IGO PRIMO.U těchto programů je výborná věc ta že pořídit nejnovější mapy,není problém což u korejských navigací bude oříšek.Pokud by byl soft na sd kartě,chtělo by to výpis adresářů a souborů,tím zjistit jak pracuje,pak nby byla naděje vyměnit za kvalitnější IGO.
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
podle obrázků je tam soft POLNAV.Navigace jak jsem zjistil má slot na sd karty,
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
Rádio+CD+MP3 má vstup přes USB flash i SD kartu.
takže navi soft je v paměti rádia???.Manuál nikdo nemá???
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100
Manuál na rádio mám v návodu na obsluhu. Jestli ti to bude stačit ,tak to pošlu.
Stačí naskenovat jen část o navigaci a rádiu a poslat,zkusím se s tím poprat.Pokud to půjde dej mi pak SZ
Petr
Petr
Malaguti Phantom 100
Malaguti Phantom 100