..osvetlenie ovladacov
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
..osvetlenie ovladacov
...mam Nexiu glx a chcem sa opýtať či ovládač zdvihu svetiel a rychlosti cyklovaca stieracov je podsvieteny od vyroby alebo nie?
- Reklama
Ja bych se ti na to ted podival, ale nemam auto doma
Mam pocit ze to nesviti, ale na 100% si jistej nejsem...
Mam pocit ze to nesviti, ale na 100% si jistej nejsem...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- seky
- Kontaktovat uživatele:
osvetlenie ovladacov
tie ovladace svietia od vyroby,ale po case prestanu svietit,lebo su tam napajkovane ziarovcicky a otrasmi zvykne odpadnut cin.Ja som mal to iste,tak som sa rozhodol pre modre LEDky,a tie som vymenil vsade.Teraz mi pristrojovka svieti pekne aj cez den.
...buch buch buch
.....som trosku pobuchal a cuduj sa v Nexii mi svieti aspon cyklovac!
Na zdvih sveetiel ale asi musim najst inu metodu!! ))
Na zdvih sveetiel ale asi musim najst inu metodu!! ))
- seky
- Kontaktovat uživatele:
osvetlenie ovladacov
s tym poklepanim toho vela nevyriesis.Musis rozobrat pristrojovku,vybrat von ovladace,rozobrat ich a prepajkovat spoje,alebo vymenit ziarovku,ak je zla.
Kde jsi to koupil? Ja ted uz jsem skoro vzdal hledani LED zarovek v barve oranz. ci zelene :-/Franta P. píše:Je tam připájkovaná žárovička. Vyměnil sem za modrou LED. Výměna neni nic těžkého. Hlavně si dát pozor v tom vštelovátku jsou malí kondenzátory tak nezkurvit.opatrně rozebírat.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
v tom obchodě www.autodoplnky.cz od tebe. Ale je to normalně s umělohmotnou hlavicí do střed.panelu a pod budíky. přesněji: www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/43465xx.jpg pak z tý patice vybrakuješ tu diodu. pozor! křehké a naletuješ jí buď do vypínačů nebo do regulátorů. jak jednoduché
No tak to je pohoda, do toho jduFranta P. píše:v tom obchodě www.autodoplnky.cz od tebe. Ale je to normalně s umělohmotnou hlavicí do střed.panelu a pod budíky. přesněji: www.autodoplnky.cz/picture/shop/big/43465xx.jpg pak z tý patice vybrakuješ tu diodu. pozor! křehké a naletuješ jí buď do vypínačů nebo do regulátorů. jak jednoduché