pekny Matiz - foto

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
mrk
Kontaktovat uživatele:

pekny Matiz - foto

Příspěvek od mrk »

Obrázek
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Reklama

Rado

Příspěvek od Rado »

pekny 8)jjavascript:emoticon(':lol:') az na tie disky.....mohol dat nejake viaclucove.javascript:emoticon(':cry:')
Rado

Příspěvek od Rado »

ach ty smajlikovia..... 8) , :cry:......takto som to chcel.
Loobo

Příspěvek od Loobo »

jj, je to jedna varianta d'ARTSu (samozřejmě ta hezčí ;)

Máme jí i v galerii: https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=318

Mě osobně se líbí moc a bylo by super kdyby můj "červenej" vypadal takhle. Je to ovšem jenom sen...
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Vždyť jde jen o to to dat do laku a koupit ty narazniky + lemy blatniku + prahy. Samozřejmě kola a je to. Neni na tom nic nerealizovatelneho, snad jen jediným a zásadním problémem jsou finance... :?
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Loobo

Příspěvek od Loobo »

shaman píše:Vždyť jde jen o to to dat do laku a koupit ty narazniky + lemy blatniku + prahy. Samozřejmě kola a je to. Neni na tom nic nerealizovatelneho, snad jen jediným a zásadním problémem jsou finance... :?
Finance jsou zásadním problémem a i kdyby nebyly, tak mi to doma nedovolej :(
Auto není moje a nevěřil bys jaký úsilí mi dalo prosadit jenom ten decentní origoš kšilt. Teď jsem chtěl lakovat zástěrky a ty plastový trojúhelníky za zadními okny, ale zatím bez šance.
No snad se mi to za nějakou dobu povede protlačit, když se nám doma válí ten zatím nepotřebnej sprej ;)
Červený Matiz 0.8 CD (dual airbag, ABS, posilovač, stylový interiér, zadní kšilt, atd. )
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

Ja se ted snazim uchylit trochu jinym smerem - na veterany. Prijde mi to jako lepe vynalozene usili a penize nez na Matize... 8)
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
milosh

Příspěvek od milosh »

Loobo píše:
shaman píše:Vždyť jde jen o to to dat do laku a koupit ty narazniky + lemy blatniku + prahy. Samozřejmě kola a je to. Neni na tom nic nerealizovatelneho, snad jen jediným a zásadním problémem jsou finance... :?
Finance jsou zásadním problémem a i kdyby nebyly, tak mi to doma nedovolej :(
Auto není moje a nevěřil bys jaký úsilí mi dalo prosadit jenom ten decentní origoš kšilt. Teď jsem chtěl lakovat zástěrky a ty plastový trojúhelníky za zadními okny, ale zatím bez šance.
No snad se mi to za nějakou dobu povede protlačit, když se nám doma válí ten zatím nepotřebnej sprej ;)
A ted mi rekni, jestli jsi tak mlady, ze ti to nedovoli rodice, nebo tak stary, ze ti to nedovoli manzelka? :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Já mám pocit , že nedávno dostal řidičák , tak asi mladý. :lol: :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Loobo

Příspěvek od Loobo »

Správně Tomáši, jsem mladý celý život před sebou :lol: :lol:

btw. dnes jsem viděl u nás na Zbraslavi krásně vymazlenýho Matize.
Byl červenej (+ 2body), cromovaný doplňky ač to nebylo CD (+1 bod), přední spoiler, zadní kšilt (další body navrch) a konus a možná i laďák ale to si nejsem jist ;)
Měl středočeskou značku, co nevíte o tom někdo něco :?: ?
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Ty jsi ze Zbraslavi :) , tam to znám dost dobře , mám tam kolegu z práce ....... , kdy si dáme sraz ?? :lol: :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Loobo

Příspěvek od Loobo »

Tomáš píše:Ty jsi ze Zbraslavi :) , tam to znám dost dobře , mám tam kolegu z práce ....... , kdy si dáme sraz ?? :lol: :lol:
Jo jsem, holt jsem se prokecl :lol: :lol:
Poslal jsem ti SZ.
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“