stahovanie okien
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
stahovanie okien
No mám problém so sťahovaním okien. V mojej Nubire ročník 2000 sa dajú sťahovať okná keď je príjemne a chladnejšie počasie. Keď je veľmi teplo a ozaj teplo, tak okná proste nejdú stiahnuť. Ide ma šľak trafiť. Poraďte a pomôžte. Vopred ďakujem.
- Reklama
- Dimco Nubira 97
Re: stahovanie okien
A keď sa snažíš ich stiahnuť a podržíš spínač vydá to aj nejaký zvuk alebo hroboveé ticho i keď ho držíš a pustíš ?
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Ja mám to isté ale pomáha tomu ,ked té kolajničky te gumy postriekaš neakým spreom na gumy silikon atd.ked je moc teplo sa vysúšajú ako všetky gumené veci a neklžeto v tej gume alebo potom nové ešte pomáha prestriekat mechanizmus stahovania okna neakým olejom proste všetko čo sa hýbe kto maže ten jede...
Zdravím, takže problém sa našiel, je to spínacia skrinka. Keď sa pri štartovaní kľúčik dostane do určitej polohy, tak sa preruší prúd a nejde okrem okien ani elektrické ovládanie spätných zrkadiel a ventilátor. Stačí do neho trochu drgnúť a je to. Podľa mechanika výmena spínacej skrinky je drahšia záležitosť, stačí sa s tým naučiť existovať a je problém na nejaký čas zažehnaný.
- Dimco Nubira 97
No ale to znamená žiadnu vada.... neviem ako sa to dá rozobrať a či sa to dá ale určite to bude maximálne zaoxidovaný kontakt a to je oprava minimálna. Vysprejovať so sprejom a je to hotovo.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI