Problemy s elektrikou
Moderátor: Blue Lanos
Problemy s elektrikou
Uz asi 1 mesiac mam problem s elektrikou v mojom Espere 1.5.
Najprv mi prestala fungovat signalizacia zapnutych svetiel pri vypnuti motora a teraz sa k tomu pridava i nerozsvietenie interieru pri otvorenych dverach. V servise MaH mi povedali ze to technik nevie najst problem ("super sluzby") a hlavne ta signalizacia zapnutych svetiel mi ide na nervy. Neviete niekto poradit ?
Najprv mi prestala fungovat signalizacia zapnutych svetiel pri vypnuti motora a teraz sa k tomu pridava i nerozsvietenie interieru pri otvorenych dverach. V servise MaH mi povedali ze to technik nevie najst problem ("super sluzby") a hlavne ta signalizacia zapnutych svetiel mi ide na nervy. Neviete niekto poradit ?
- Reklama
Tazko radit s elektrikou na dialku,ale napr. mne sa stava,ze samotne kontakty na dverach "ostavaju vysiet", tzn. aj ked otvorim dvere,tak sa,nerozsvieti alebo sa rozsvieti az po chvili... Na vine je prechodovy odpor kontaktov,po zime ich musim vycistit... Ale vravim tazko radit na dialku ...
A tie servisy su kapitola sama o sebe... Kolega dal spatnu ziarovku do smerovky (inu vataz) a ked to rychlo blikalo,tak v servise menili prerusovac a na nic neprisli,az potom doma na to dosiel jeden mechanik... Uplne trivialna zavada...
A tie servisy su kapitola sama o sebe... Kolega dal spatnu ziarovku do smerovky (inu vataz) a ked to rychlo blikalo,tak v servise menili prerusovac a na nic neprisli,az potom doma na to dosiel jeden mechanik... Uplne trivialna zavada...
Ta žárovka je sice trivialita ale mechanik takovou "zradu " nečeká takže když to všechno funguje tak hledá závadu jinde i když po vyloučení věcí jako přerušovač by to měl najít . Ta signalizace a stropní světýlko by mohlo mít souvislost a jak píše ten palladin mohli by to dělat spínače ve dveřích ale jinak těžko radit
Ked som kupil Espero, myslel som si ze tam sig. zapnutych svetiel ani nieje. Tak som kupil tu lacnu srandu v Tes.. a ked som vytiahol poistku ze to idem namontovat tak som zabudol ze mam zasvietene svetla a naraz sa mi tento signalizator ozval. Bola to poistka vnutor. osvetlenia(otvorenie dveri). Som z toho jelen. Mal som dojem ze mam urobeny bordel v elektrike ale ak mas podobny problem asi to spolu bude suvisiet.
Pípák , osvětlení , zapalovač a hodiny mají asi společnou pojistku, koukni na ně.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Vyšrobuj ten spínač v prahu auta ktorý ovládajú dvere,
a vyčisti ho. Je to veľmi jednoduchý spínač. U šoférových dverí
je dvojitý (osvetlenie interiéru a pípač svetiel).
a vyčisti ho. Je to veľmi jednoduchý spínač. U šoférových dverí
je dvojitý (osvetlenie interiéru a pípač svetiel).
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.