Tlaky vo Valcoch
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Re: Tlaky vo Valcoch
Tak dakujem vsetkym za rady... Vymenim obidva dieli vyfuku, pojdem to poriadne preskusat a napisem ako som dopadol... Popripade to este nahodim na diagnostiku, ci nenastali nahodou nejake zmeny... Tak vdaka este raz..
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
- Reklama
No tak konecne mi dosli vyfuky a mohol som sa pustit do vymeny....
Po vymene ide auto tichucko a kludnejsie.... Jedine co som si vsimol bolo, ze ked som vymenil vyfuky a nastartoval, tak hned kvapkala voda zo spoja vyfuku 2.dielu a 3.dielu, som to dotiahol silnejsie... To kvapkanie vody signalizuje nieco? Z nadrzky mi voda nemizne....
Este musim prejst nejaku dlhsiu trasu ze zistim, ci sa mi auto zacne zas dusit pocas dlhsiej jazdy a pojde pomalsie alebo nie...
Po vymene ide auto tichucko a kludnejsie.... Jedine co som si vsimol bolo, ze ked som vymenil vyfuky a nastartoval, tak hned kvapkala voda zo spoja vyfuku 2.dielu a 3.dielu, som to dotiahol silnejsie... To kvapkanie vody signalizuje nieco? Z nadrzky mi voda nemizne....
Este musim prejst nejaku dlhsiu trasu ze zistim, ci sa mi auto zacne zas dusit pocas dlhsiej jazdy a pojde pomalsie alebo nie...
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
ta voda je normalka...
to je kondenz...
to je kondenz...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
No, tak po vymene vyfukov som konecne auto preskusal na dlhsej ceste... Po vymene ide omnoho lepsie ale stale ten isty problem, po dlhsej jazde na dlhej rovnej ceste 1.triedy motor stratil vykon a viac ako 110KM/h nedal Tlacil som plyn a nic, auto vytocilo 110km/h a dost....
Sice pred vymenou po dlhsej jazde dalo len 90km/h , teraz sa to zlepsilo a da 110km/h....
Lenze stale to nieje ono, neviem si predstavit cestu po dialnici, zo zaciatku auto pojde normalne a po dlhsej jazde mi motor strati vykon a pojdem ako slimak
Sice pred vymenou po dlhsej jazde dalo len 90km/h , teraz sa to zlepsilo a da 110km/h....
Lenze stale to nieje ono, neviem si predstavit cestu po dialnici, zo zaciatku auto pojde normalne a po dlhsej jazde mi motor strati vykon a pojdem ako slimak
No a jak stratí vykon keby si zastal a pokúsil sa to poriadne vytočiť (až k maximalnym otáčkam) tak aj tak by to nepomohlo?
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
To som este neskusal...
Nemoze byt vadna Lambda sonda? Ktora pri stalom drzani plynu alebo potom pridani prechlasta motor benzinom?
Nemoze byt vadna Lambda sonda? Ktora pri stalom drzani plynu alebo potom pridani prechlasta motor benzinom?
To by chcelo dať na diagnostiku práve ked by to nechcelo pridávať. Ale mozu to byť aj sviečky ktoré ked sa zohreju začnú dávať slabú iskru. Alebo treba vyskúšať jak sa chová auto do tých 100km/h, či normálne a len pri stovke zlenivie.
Nexia 1,5 8V GLE + Cruze 1,8 LT
mikikoti@azet.sk
mikikoti@azet.sk
Po dlhsej jazde uz nevladze auto ist viac ako 100Km/h uz sa tomu smejem ze mam obmedzovac rychlosti Ale na druhej strane ma to riadne s.rie .....Sviecky nove, kable nove, rozdelovac novy, komplet vyfukove potrubie aj s KAT nove, jedine uz len ostava Lambda Sonda a indukcna cievka pri blatniku...... Alebo upodozrievam ze niekde bude nejaky kablik asi prelomeny co ide do rozdelovaca alebo indukcnej cievky.....
Niekedy som dokazal na jednotke super zahrabat a teraz? radsej ani neskusam, autu sa nechce ani poriadne zahrabat uz....
Na tyzden idem do Svitu na original diagnostiku Daewoo, tak som zvedavy ci nieco vycita.....
Niekedy som dokazal na jednotke super zahrabat a teraz? radsej ani neskusam, autu sa nechce ani poriadne zahrabat uz....
Na tyzden idem do Svitu na original diagnostiku Daewoo, tak som zvedavy ci nieco vycita.....
napis ako si dopadol ja mam podobne priznaky na espere ze je dost lenive na octan 95 ide o nieco lepsie ale aj tak to nieje ono.
Skoda 105l (Uz nebohá*)
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované
Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá