Nevím jestli se mi to líbí nebo ne :-)
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jestli se mi to líbí nebo ne :-)
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
citroenizace Matesa Chudák auto. Je skoro tak hnusnej jako séiová Fobie
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Re: Nevím jestli se mi to líbí nebo ne :-)
spousta zajimavych myslenek, priserny zpracovani, vypada to jak matchbox auticko, cili petilety kluk jasa, v deseti standard, v patnacti premyslis, co to melo za smysl, ve dvaceti uz je ti jasny, kam to patri
ted vazne, me prijde zajimava myslenka udelat vselijake zabry, bohuzel mi prijde, ze jich je tam tak nejak moc, naraznik ma zajimavou myslenku, ale opet pomrvena, zajimava je myslenka vyhodit mlhovky jeste vice ke kraji, jenze na druhe fotce to pripomina lokomotivu, vcelku pekna maluvka, kterou ale uplne zastreli ta priserna haupna
verdikt: bez ty haupny je to zajimavy auto, ktery muze pusobit rozporuplne, ale treba by to aspon mohlo byt brany jako prezentace grafitty (ci jak se tomu nadava ), haupna to cely zastrelila ...
ted vazne, me prijde zajimava myslenka udelat vselijake zabry, bohuzel mi prijde, ze jich je tam tak nejak moc, naraznik ma zajimavou myslenku, ale opet pomrvena, zajimava je myslenka vyhodit mlhovky jeste vice ke kraji, jenze na druhe fotce to pripomina lokomotivu, vcelku pekna maluvka, kterou ale uplne zastreli ta priserna haupna
verdikt: bez ty haupny je to zajimavy auto, ktery muze pusobit rozporuplne, ale treba by to aspon mohlo byt brany jako prezentace grafitty (ci jak se tomu nadava ), haupna to cely zastrelila ...
Haha, no ja bych se nedivil, kdyby se to za chvili rozlozilo na robota. Vypada to jak Trans Former
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Nevím, jestli se mi líbí , nebo ne ?? Já to vím , NE , to už je přehnaný, ale každý má svůj vkus , tak ať . Zase to berte takhle , kdyby někdo s takovýmhle Matizem přijel na sraz , určitě by byl středem pozornosti a o to tu jde !
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e