Jo, jo... nechete někdo koupit moje Lacetti??, Je v dieselu!!! A na diesely mám docela slušnou spotřebu!!!chrudoš píše:...Toz lidi, budme radi, ze resime jen a jen spotrebu a auta zatim jezdi bez technickych zavad! Tak mnoho stastnych km vsem
Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotřeba
- Reklama
Aj ja si to myslím...Chalani,Cruze je pekné a verím tomu,že aj pohodlné vozenie je v ňom..tak sa vys..na nejaký vyšší apetit-len nech slúži!!!
- Hanzy
Benzin dat LPG a jen se pri tankovani usmivate na pumparky
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
A existuje nejaky ofiko zpusob na Cruze? Bez ztraty zaruky? Jen by me to zajimalo
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
No taky se přidávám k dotazu. Už jsem taky o tom přemýšlel. A jak se pak to auto změní výkonově?
Toho času bez auta, za to ale s bytem 3+1 OV po rekonstrukci. :)
- Hanzy
Co se tyce zaruky bych to neresil tam nemuze zaden problem nastat a maximalne na veci s tim spojene a museli by prokazat ze to spusobilo LPG a to nema co poskodit.Vykon neklesa dnes u novych systemu nebo tak ze minimalne a navic kdyz mate auto na firmu tak se neplati silnicni dan i kdyz u novych aut se nejakou dobu myslim neplati taky...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem přemýšlel o Cruzovi, bavil jsem se s prodejcem o 1.8 LT s předěláním na LPG. Oficiálně záruka padá na dotčené díly, ale záleží na servisu, jak se k tomu postaví. V Rychnově jsou velice vstřícní.chrudoš píše:A existuje nejaky ofiko zpusob na Cruze? Bez ztraty zaruky? Jen by me to zajimalo
A jaka je cena to tam nechat namontovat? Muzu si potom menit jestli pojedu na benzin nebo na plyn?
- Hanzy
Presne tak je to o tom jak se k tomu postavi a nebo jestli to budou chtit svest na LPGPeS píše:Když jsem přemýšlel o Cruzovi, bavil jsem se s prodejcem o 1.8 LT s předěláním na LPG. Oficiálně záruka padá na dotčené díly, ale záleží na servisu, jak se k tomu postaví. V Rychnově jsou velice vstřícní.chrudoš píše:A existuje nejaky ofiko zpusob na Cruze? Bez ztraty zaruky? Jen by me to zajimalo
Prestavba kolem 26000-30000kc jak kde a ukazatel byva takovy ze ukazuje vetsinou diodove ze jsou 4 a to ukazuje po ctvrtinach.CRUZE ma dokonce origo na displeji kontrolku LPG ale jestli jen jako ze nekde se dela origo s plynem a jde ozivit to jsem jeste nezjistoval...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ceny jsou, jak píše Hanzy.Daff.Cz píše:A jaka je cena to tam nechat namontovat? Muzu si potom menit jestli pojedu na benzin nebo na plyn?
Pokud se objednává Cruze v 1.6, je možné objednat "předpřípravu" pro LPG. Ptal jsem se prodejce, a znamená to - jiné ventily a nějaké drobné úpravy. (možná i ono zpojení kontrolky LPG...).
Jinak 1.8 je možmné přestavět jako "hromadnou montáž" a doporučuji s mazáním ventilů - je to cca o 1000,-Kč dražší, ale určitě se ta investice vyplatí, pokud nemáte ventily určené pro LPG...
- Hanzy
Nevim jestli priprava znamena jine ventily ale vim ze to mazani pridavaji autum co maji s tim problem u GM jak Opel tak my s tim problem nikde nebyl i po 500000km a kdyz budu citovat tak je to jen tahani penez od lidi ale kdyz to tam chcou tak jim to tam dame Ja osobne mam auto co ma za sebou pres 170000km na LPG a motor jak novy a na druhem ted 40000km a rovnez
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Preboha veď sa to tu už milionkrát preberalo FLASH-HUBE je odrb na vaše peňaženky Veď aj sám dodávatel tvrdí že sa jedná o VÝFUKOVÉ ventily a ako do nich zo sania pri tej teplote vo valcoch dostaneš ten olej to nechápem a až to pochopím tak idem opravovať šiacie stroje.Tento problém naposledy mali Š-120 a prvé modely Favorita.Podnikové auta dodávatelou Flashu to majú a vetšina z nich už tam 3 roky nemá novú náplň.Cruze môže jazdiť bez akých kolvek úprav na LPG.
- PeS
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se, že jsem měl 5 aut na LPG a ani u jednoho mazání ventilů a taky žádný problém. Ale vím o lidech, kteří je upálili se stejným autem, jaké jsme měl já. Takže teď jsem objednal nové auto a mazání ventilů si nechám namontovat. možná to jsou vyhozeníé peníze - ale fungují jako placebo )a je mi dobře )Hanzy píše:Nevim jestli priprava znamena jine ventily ale vim ze to mazani pridavaji autum co maji s tim problem u GM jak Opel tak my s tim problem nikde nebyl i po 500000km a kdyz budu citovat tak je to jen tahani penez od lidi ale kdyz to tam chcou tak jim to tam dame Ja osobne mam auto co ma za sebou pres 170000km na LPG a motor jak novy a na druhem ted 40000km a rovnez
- Hanzy
Problem byl u starych systemu ktere dovolily jizdu na LPG aniz by byl zahraty motor a bylo mozne jet na LPG i pri teplote motoru -20 a to byl problem ze plyn nebyl dostatecne zplyneny a sel tam v kapalnem stavu a v tom ma daleko vyssi teplotu horeni a muze podpalit ventily a zalepit vstriky.Jednou jsem tak jezdil asi 6 mesicu jen na LPG protoze byla porucha a nejelo to na benzin a museli cistit vstriky a nastesti to stacilo.
Dnesni moderni systemy dovoli prepnout az je teplota motoru minimalne 30 stupnu a kdyz je teply motor tak me nepusti driv nez 30 sekund po nastartovani.
Dnesni moderni systemy dovoli prepnout az je teplota motoru minimalne 30 stupnu a kdyz je teply motor tak me nepusti driv nez 30 sekund po nastartovani.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
A jqk to vlastne funguje na LPG? To si urcuje samo jestli to pojede na benzin nebo na plyn? Nebo si to ja muzu prepinat jak potrebuju? A jaka je spotreba plynu?
A to se montuje misto rezervy? Nebo se to da namontovat i nekam jinam? A jak je to s Stk?a nemate strach s tim jezdit? Jak se to chova kdyz treba jsou takovy vedra a nebo kdyz do vas nekdo naboura?
Omlovam se za tolik dotazu najednou
A to se montuje misto rezervy? Nebo se to da namontovat i nekam jinam? A jak je to s Stk?a nemate strach s tim jezdit? Jak se to chova kdyz treba jsou takovy vedra a nebo kdyz do vas nekdo naboura?
Omlovam se za tolik dotazu najednou