Jo, jo... nechete někdo koupit moje Lacetti??, Je v dieselu!!!chrudoš píše:...Toz lidi, budme radi, ze resime jen a jen spotrebu a auta zatim jezdi bez technickych zavad! Tak mnoho stastnych km vsem
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![:o)](./images/smilies/smiley25.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Jo, jo... nechete někdo koupit moje Lacetti??, Je v dieselu!!!chrudoš píše:...Toz lidi, budme radi, ze resime jen a jen spotrebu a auta zatim jezdi bez technickych zavad! Tak mnoho stastnych km vsem
Když jsem přemýšlel o Cruzovi, bavil jsem se s prodejcem o 1.8 LT s předěláním na LPG. Oficiálně záruka padá na dotčené díly, ale záleží na servisu, jak se k tomu postaví. V Rychnově jsou velice vstřícní.chrudoš píše:A existuje nejaky ofiko zpusob na Cruze? Bez ztraty zaruky? Jen by me to zajimalo
Presne tak je to o tom jak se k tomu postavi a nebo jestli to budou chtit svest na LPGPeS píše:Když jsem přemýšlel o Cruzovi, bavil jsem se s prodejcem o 1.8 LT s předěláním na LPG. Oficiálně záruka padá na dotčené díly, ale záleží na servisu, jak se k tomu postaví. V Rychnově jsou velice vstřícní.chrudoš píše:A existuje nejaky ofiko zpusob na Cruze? Bez ztraty zaruky? Jen by me to zajimalo
Ano, ceny jsou, jak píše Hanzy.Daff.Cz píše:A jaka je cena to tam nechat namontovat? Muzu si potom menit jestli pojedu na benzin nebo na plyn?
Přiznám se, že jsem měl 5 aut na LPG a ani u jednoho mazání ventilů a taky žádný problém. Ale vím o lidech, kteří je upálili se stejným autem, jaké jsme měl já. Takže teď jsem objednal nové auto a mazání ventilů si nechám namontovat. možná to jsou vyhozeníé peníze - ale fungují jako placebo )a je mi dobřeHanzy píše:Nevim jestli priprava znamena jine ventily ale vim ze to mazani pridavaji autum co maji s tim problem u GM jak Opel tak my s tim problem nikde nebyl i po 500000km a kdyz budu citovat tak je to jen tahani penez od lidi ale kdyz to tam chcou tak jim to tam dameJa osobne mam auto co ma za sebou pres 170000km na LPG a motor jak novy a na druhem ted 40000km a rovnez
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |