BRC Just - HELP!

Moderátor: Blue Lanos

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Re: BRC Just - HELP!

Příspěvek od -peha- »

Tak môj návod asi nepomohol čo.Takže pozor pri vypúšťaní Ti to pôjde len cez 6 rúrku to je ta čo ide dopredu no dobré je to robiť len na rampe nie na jame lebo to je velmi nebezpečné a zakázané takže podlož pod tu nádrž dáku nádiobu a pomali vypúšťaj lebo rýchle to hrozí že zamrzne,neskúšaj to vypustiť cez predok tam by Ti to okamžite zamrzlo a ventil by sa bloknul.Jo ale pokud chceč pristúpiť k výmene ventilu tak som pozeral že máš dosť zreznuté tie imbusy a hrozí ich odtrhnutie,neviem ako starú máš nádrž ale Já by som sa poobzeral po inej najlepšie z dákeho vraku a to vnútornú triodinku aj s ventilom a pokud by to nešlo tak novú ale to podla stavu tej čo máš teraz a pokud je okolo 10 rokov tak Ťa aj tak čaká výmena.No nezávidím Ti tu robotu lebo viem o čom to je to je najhoršia oprava akú si viem predstaviť,hlavne z hladiska nebezpečia tak že si dávaj velký pozor.
Reklama

megajvr

Příspěvek od megajvr »

To víš že nejsem sebevrah? Dostal jsem kousek trubky s maticí na kterou jsem nasadil asi tak 3metrovou hadici. Potom jsem tu trubku namontoval přímo na multifunk. ventil a hadici dal co nejdál od vozidla. Pro jistotu ještě odpojil baterku, no a pomalu vypouštěl plyn. Šlo to docela dobře, ale ten smrad :x
Ještě mám jednu otázku? Pro zkoušku jsem nabral asi jenom čtvrt nádrže, ale teď mi diody na ukazately stavu paliva ukazuje plnou nádrž! Dá se to nějak jednoduše vyresetovat, nebo stačí nabrat plnou nádrž a samo se to srovná?? :D
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

já to tušil že si šikula takže paráda -i -i -i Jo s tema ledkama ono je možné že zblbol ten systém lebo to čo mám aj Já to je na milú kedveš bo ukazuje už od nova ako chce a dakedy vôbec no u teba sa ješte pozri na ten drôtik lebo som pozeral ale vždy musia byť 2 a Ty tam ten čierny máš cviknutý a to je kostra lebo bielý dáva signál takže kostru Ti to asi bralo priamo vo vypínači no to je asi poroblém takže ten čierny proste zletuj a malo by to fachčiť :D

Inak prajem príjemnú dovolenku -i
megajvr

Příspěvek od megajvr »

OK, zkusím to a dám vědět :lol:
Exauta : nějaká Tatra,Praga V3S,Karosa,Zetor,Olcit,Simca,Renault,Nissan,Škoda 100,1000,1203,Fabia,Nubira a teď Tacuma
Současné služ. : Škoda Octavia 1.9 Tdi
Odpovědět

Zpět na „TACUMA/REZZO“