Už dlhšiu dobu som nenakupoval autokozmetiku a tak by som sa chcel s vami poradiť kde je najlepšie nakupovať.
Tak teda kde nakupujete vy? V markete, na benzínke, v špecializovanej predajni alebo niekde úplne inde.
Je mi jasné, že najlepšie asi cez internet, ale momentálne plánujem nákup v nejakom kamennom obchode.
Tak poraďte prosím. Napíšte svoje postrehy.
nákup autokozmetiky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
nákup autokozmetiky
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
- Reklama
Re: nákup autokozmetiky
já většinou kupuju silikonový olej ve spreji a kokpit sprej ve spreji k tomu nějaký hadříky.Vždycky to koupím někde v tescu.Akorát plánuji koupit nějakou leštěnku a tu si vyberu nějakou dražší ať to vypadá to koupím někde v autodoplnkách ať mi poradí.A chci vyzkoušet nějakej autošampon to jsem ještě nikdy nezkoušel takže tase nějaký tesco :lol:Benzínky nee tam je to dvakrát dražší
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
...to Ládinku nejde o to kde to koupíš ( to určí jenom cenovou relaci ) ale co kupuješ osobně jsem byl spokojený Turtle WAX Plus PTFE ale musel se rozlešťovat ...no mám leštící kotouč ale teď jsem koupil Turtle WAX EXTREME nano-tech a opravdu dobrý, jednou přejedeš hadrem a leskne se a nemusí se nijak leštit, fakt dobrý a drží tedy dlouhodobý leštím jenom jednou do roka cena okolo 250 Kč, jak kde...
inu ať se leskne...
inu ať se leskne...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
a máš někde link ať se kouknu jak to vypadá?
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Ja na Nissan srazu nakoupil v navigacni soutezi celou sadu od Amway coz by mela byt dobra kvalita za dobrou cenu.
Ted nekdy se to hodlam vyzkouset.
Jinak doma jsme byli dlouho spokojeni s kanistrikem WS2000 (Ano od Horsta).
Ted nekdy se to hodlam vyzkouset.
Jinak doma jsme byli dlouho spokojeni s kanistrikem WS2000 (Ano od Horsta).
Intel E7200 @3,8ghz, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative SB Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Logitech MX518, Logitech G25, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico
Vodnik
Nissan 200SX S13 / Daewoo Tico