Čo ma dnes pobavilo...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo ma dnes pobavilo...
@FoXo: 2 deci 3.5% mlieka
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
To je co Spark ?
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ano, Foxo, srovnávali Sparka s Fábií.. blbci.. samozřejmě Fabie je jednička podle nich..
FoXo píše:To je co Spark ?
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
To je co Fabia?Učastníci Středočeského srazu určitě vědí....Jajuska95 píše:Ano, Foxo, srovnávali Sparka s Fábií.. blbci.. samozřejmě Fabie je jednička podle nich..FoXo píše:To je co Spark ?
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Fabia 2 exterier sa mi vobec nepaci aj ked teraz spravili kvazi facelift a rozsirili svetla aby to vyzeralo trosku sirsie ale aj tak ee. Interier nie je zly. Sused ma 1.4 Benzin taha to dobre ide to nemal s tym zatial problem. Z vnutra to nevyzera tak zle. Ja fobiu moc nemusim ale keby ju davali zadarmo berem hned
Seat Altea XL 1,6 TDI
Jajuska gratulujem dala si im to pekne ja rozmyslam nad tym ze poskytnem mojho sparka na testovanie nejakemu slovenskemu casopisu pretoze som zatial nikde ziadny poriadny test necital.Co sa tyka zaujatosti redakcii takychto casopisov tak je to momenatalne jak past na oko.Kupoval som ich vela ale momentalne ziadny mozno sem tam AUTOCAR ale aj ten uz mi lezie na nervy neustalym vychvalovanim aut typu ford land rover a jaguar.
Len tak dalej a do nich zmatkov.
Len tak dalej a do nich zmatkov.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
Klobúk dole za taký članok Jajuško95 môj nazor na to je ten istý čo si napísala do SM .
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Tak aveo je podle nich zastaralé????sakra vždyť já ho před rokem koupil že jsem ho teda vůbec kupoval
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ake je podľa nich AVEO zastaralé,čo je potom FUCKbia ? Veď 1.generácia sa predávala ešte z 3.ložiskovým OHV motorom,ktorý mal pôvod v 60.rokoch
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...to alvine nerad ale musím poopravit našeho historika, tříložiskový OHV motor byl v podstatě z populara a tedy 40léta konec a začátek 50let a to je co říci o jeho geniálnosti...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.....................Serpico píše:...to alvine nerad ale musím poopravit našeho historika, tříložiskový OHV motor byl v podstatě z populara a tedy 40léta konec a začátek 50let a to je co říci o jeho geniálnosti...
Tak,tak ... chlapci, dobře to říkáte a hezky se doplnujete
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Serpico,presne tak,ale od toho r.1964 "prodělal" len nepartrné zmeny,ako keby z náas chceli urobiť 18 ročných mládencov ,už mal v podstate za zenitom slávy v r.1976,keď nabiehal typ 105/120 a pri Favorite v r.1987 sa vravelo o bezpodmienečnej potrebe nového motora.Nuž ale radikaálnejší rez prišiel až po 15 rokoch ,ak nerátam daňovo znevýhodnenú Feldu 1,6 či 1,9D a cenovo riadne nadhodnotené FUCKbie s riadnymi motormi
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
...jo jo alvine to nejde, my dva se nemůžeme hádat, jenom doplňovat a podle mého názoru připojuji vrchol motoru popular - embéčko viz. níže připojené vyobrazení, jak píše Vazoun ale inovace byly ale furt na tříložisku - vnitřní kroužek proti rozpínání pístů, hlava a přišel " vepř " VW a vzniknul nový tříválec kupodivu s rozvodem klasickým řetězem a s konstrukční vadou na hlavě ventily, sedla po 20 - 40tisících jdou " kukat " a naše milá škodovka se k tomu má rozdílně, někdy to uzná i po záruce napůl, půl platí zákazník + půl servis a někdy jako třeba Brejla tě nakope do zadku ( jedná se zhruba o částku okolo 40tisíc ), vypadni a neotravuj...
...no a tak znovu přidávám krásný motor z muzea škoda a v jednom vyrobeném kusu ( VÚMV ), jasně speciál s Webry a osmikanálovou hlavou, to pak nám ukradli japonci, krásná vzpomínka na 70léta ...
...no a tak znovu přidávám krásný motor z muzea škoda a v jednom vyrobeném kusu ( VÚMV ), jasně speciál s Webry a osmikanálovou hlavou, to pak nám ukradli japonci, krásná vzpomínka na 70léta ...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Dnes mě moc pobavila poznámka v protokolu o STK (prošel jsem bez ztráty kytičky )
Typ motoru nezjištěn - hustá zástavba
Typ motoru nezjištěn - hustá zástavba