Moderátoři: Blue Lanos, pejee
------------------mrk píše:vcera ma nepotesilo, ze som bol na pumpe, ponahlal som sa a pokladnik mi nevydal 20 eur, zistil som to az doma, cert ho ber, nech si uzije chlapec tych 20eur, moja chyba. potom som sa ponahlal do TT po dianici a z auta sa zacali ozyvat divne zvuky pri 120km/h. potom som sa zase ponahlal po dialnici do Hlohovca, ked som dorazil zistil som ze nemam vobec so sebou papiere ani od seba ani od auta, ani dialnicnu znamku, fakt zly den.
No myslím že k tomu není co dodat -- hlavně ať to s "mamkou" dobře dopadne - tohle jsou vždy hrozný zprávy - myslím tu nehodu..do maléru se dostaneš ani nevíš - také si to zažil...Hanzy píše:Na auta penize seru vazeni kolegove ale co se ted u nas deje v rodine je nestesti me mamce nasli nador rakoviny na jazyku a je v nemocnici ted uz po operaci a vcera vecer se mi malem zabil otec na dalnici se otacel a sestrelilo ho auto nastesti to strhl a ustrelilo to predek auta a nic se mu nestalo nastesti mno je toho ted na nej moc ma po mrtvicce sice uz v poho ale je to znat a ted ta mamka v nemocnici tak je toho hodne uf i na me....![]()
Vazme si kazdeho dne a hlavne at jsme celi a zdravi ostatni jsou nepodstane kraviny...
.............................-peha- píše:No Hanzy to fakt nepoteší takže mamke držíme palce nech vše dobre dopadne a stým prežívaním každého dna máš 100% pravdu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |