Nákup dílů v Polsku - kde?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Nákup dílů v Polsku - kde?
Ahojte, něco se tu už o tom psalo, ale jen lehce (co jsem našel).
Takže když se podívám na polské Allegro, jsou tam náhradní díly na Daewoo zhruba za polovinu našich českých cen. A to i na výrobky třeba z německa.
Máte někdo tip na někoho v Polsku, kdo posílá do ČR? Již ověřené... Případně na kolik vychází poštovné, jak nejlevněji platit do PL apod.
Takže když se podívám na polské Allegro, jsou tam náhradní díly na Daewoo zhruba za polovinu našich českých cen. A to i na výrobky třeba z německa.
Máte někdo tip na někoho v Polsku, kdo posílá do ČR? Již ověřené... Případně na kolik vychází poštovné, jak nejlevněji platit do PL apod.
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Reklama
Re: Nákup dílů v Polsku - kde?
To by mě taky zajímalo. Legu čekají rozvody tak pište co kdo víte
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Clapi, ja som objednaval z PL cez autofra.sk. Skuste to pozriet a uvidite. Posielali aj do CZ.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
autofra som pozeral ale ked som ratal cenu keby to malo byt cez nich sprostredkovane tak to nebolo o nic drahsie ako v daewoo
Conpet: ja osobne by som rozvody polskej znacky nekupoval, Rozvody su citliva zalezitost a radsej by som kupil poriadne
Conpet: ja osobne by som rozvody polskej znacky nekupoval, Rozvody su citliva zalezitost a radsej by som kupil poriadne
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Máš pravdu Foxo ale záleží jakou cenu mě řeknou v servisu , pak uvidím
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Foxo, pri drobnostiach je to tak, ale drahsie veci sa mi oplatili. Antena, hmlovky a aj krokac. Ale co sa tyka rozvodov tak by som skusil aj Drafel alebo Krč, vzdy budu lacnejsi ako servis.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Ahojte nic proti poliakom velakrat sa mi stalo ze tie diely boli rovnake ako tie na Slovensku.Ale mame tu dost obchodov skuste napr. www.meteor.sk a katalog.Ak budete mat problem skuste mi napisat a ja sa pokusim vyhladat a nacenit moznosti u nas.
CHEVY SPARK 1,2LT biely
- Hanzy
Ja jezdim obcas do polska treba rozvody i s vodni pumpou Evanda nebo Leganza kolem 2500kc u nas se na ty ceny nechytaji...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Scorpion.11
Tak jsem se na to podíval,ale je to polský Aukro,ale věcí tam mají spoustukesko píše:Clapi, ja som objednaval z PL cez autofra.sk. Skuste to pozriet a uvidite. Posielali aj do CZ.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tak na Alegru už jsem párkrát nakupoval,teď mám objednané brzdy na Lacika s kotoučema a deskama na obě nápravy za 2300kč i s dopravou byly v nějaké akci,je to nějaká korea jako celej lacík tak uvidíme
doprava cca 36zl
nejdražší je snad poplatek za platbu do zahraničí 250kč
doprava cca 36zl
Pošleš tipy, od koho jsi na Allegru kupoval?
Jinak na zahraniční platby na účet doporučuji podívat se na http://www.paypay.com/?&lang=cz
Na jejich ceny se žádná banka nechytá
Jinak na zahraniční platby na účet doporučuji podívat se na http://www.paypay.com/?&lang=cz
Na jejich ceny se žádná banka nechytá
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
- Hanzy
Problem je ze vetsina prodejcu neposila do zahranici,ja to resim ze najdu prodejce pobliz a zajedu osobne Nouzove bych si to nechal poslat nekam k hranicim ale zatim jsem to neresil
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Moja skusenost..... na Allegro.pl je kopec nahradnych dielov na Daewoo od vselijakych vyrobcov, od Japonskych, Korejskych az po Nemecke a Francuzske! Da sa tam nakupit o polovicu lacnejsie ako na Slovensku a hladam tam len vyrobky kvalitnych znaciek.. Nekupujem tam vsetko to co je najlacnejsie. vzdy zvolim tu strednu cestu a kvalitnu znacku ktoru poznam.... Poliaci maju mnoho nekvalitnych replik, ale ako u nas aj tam su a musia byt aj kvalitnejsie dieli, ktore nakupim omnoho lacnejsie ako u nas... Ja objednavam cez autofra.sk a oni sa mi o vsetko postaraju, vybavia a poslu az domov... Mam len dobre skusenosti
Vy co ste z Ceska, tak mate troska smolu ze nemate domacu Vasu firmu, ktora sa zaobera dovozom dielov z Polska za celkom prijatelnu proviziu.... U nas to robi autofra.sk
Vy co ste z Ceska, tak mate troska smolu ze nemate domacu Vasu firmu, ktora sa zaobera dovozom dielov z Polska za celkom prijatelnu proviziu.... U nas to robi autofra.sk
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
Ale v ramci statov EU sa da platit do zahranicia za par centov akurat sa treba dohodnut s predavajucim ze mu poslel o 4 eura viac alebo nech si zisti v banke kolko mu strhne za prevod zo zahranicia v ramci regulovanych prevodov v EU. Uz som takto platil palixovi akurat netusim (nedal vediet) kolko si strhla jeho banka. Radsej som mu poslal ak si dobre spominam o par euri viac lebo tu bolo riziko, ze si jeho banka strhne 100Kc za vklad zo zahranicia. V mojej banke som za regulovany prevod v EU platil par centov, tusim 49centov alebo tak nejak, uz si nepamatam, ale je to v cennikoch.tomg60 píše:tak na Alegru už jsem párkrát nakupoval,teď mám objednané brzdy na Lacika s kotoučema a deskama na obě nápravy za 2300kč i s dopravou byly v nějaké akci,je to nějaká korea jako celej lacík tak uvidíme
doprava cca 36zl
Ahoj, nevies asi ako dlho to cez to autofra z allegra trva? Ja zatial cakam len na vybavovanie objednavky, objednavku som zadal cca o 16:00 aj som hned zaplatil ale uz som nervozny, uz by som chcel mat objednany diel rovno doma a ist ho montovat .Dark69 píše:Moja skusenost..... na Allegro.pl je kopec nahradnych dielov na Daewoo od vselijakych vyrobcov, od Japonskych, Korejskych az po Nemecke a Francuzske! Da sa tam nakupit o polovicu lacnejsie ako na Slovensku a hladam tam len vyrobky kvalitnych znaciek.. Nekupujem tam vsetko to co je najlacnejsie. vzdy zvolim tu strednu cestu a kvalitnu znacku ktoru poznam.... Poliaci maju mnoho nekvalitnych replik, ale ako u nas aj tam su a musia byt aj kvalitnejsie dieli, ktore nakupim omnoho lacnejsie ako u nas... Ja objednavam cez autofra.sk a oni sa mi o vsetko postaraju, vybavia a poslu az domov... Mam len dobre skusenosti