Moj matejs nechce startovat ked prsi. AKumulator "kasle", ale motor nie a nie naskocit. Nedostava sa na matizoch voda do startovacej sustavy? Ma niekto iny tiez s tym problem?
Po chvilke "tocenia" uz aj akumulator skapinal, takze aj ten asi je zrely na vymenu .
Vdaka za pomoc
Matiz - nestartuje ked prsi
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Matiz - nestartuje ked prsi
kabely a vycistit vicko rozdelovace.
a nabit baterku a zkusit.
a nabit baterku a zkusit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Pěkný den
Pavel má samozřejmě pravdu!
Jen chci dodat co se mě stalo ještě na Škodě 1202.Jednou za deště nechtěla mrcha navečer chytnout a jak jsme to zkoušeli a i tenkrát roztlačovali tak se už setmělo.No a když jsem otevřel hauptnu a švagr zkoušel znova nastartovat tak kabely svítily jak neony.Opravdu suchý hadr vyčistili a a motor naskočil a šel
Tak hlavně ať nám jezdí a startuje a nezlobí
Pavel má samozřejmě pravdu!
Jen chci dodat co se mě stalo ještě na Škodě 1202.Jednou za deště nechtěla mrcha navečer chytnout a jak jsme to zkoušeli a i tenkrát roztlačovali tak se už setmělo.No a když jsem otevřel hauptnu a švagr zkoušel znova nastartovat tak kabely svítily jak neony.Opravdu suchý hadr vyčistili a a motor naskočil a šel
Tak hlavně ať nám jezdí a startuje a nezlobí
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den a víte co se děje na našem Matizu SE když prší hodně píská mi řemen a není čas jej přitáhnout jinak se snažím udržovat motorový prostor suchý a čistý a ještě jsem se s problémem kolegy " Pumuklyho " nesetkal za těch 8 roků provozu čau " Vazoun "
Jo jo Vazoune,souhlasím s tebou - také mi po dešti píská řemen ,ale pouze ve volnoběhu - jak přidám pískání mizí... no nic novej řemen stojí 250kč a tak nevidím problém jak pískání odstranit.Spíš mi štve že nové zadní tlumiče co jsou tam cca 1200 km - jsou prostě pryč - asi špatná serie - skáče to jako koza.. a odskakuje - nechám vyměnit na záruku.Tenhle týden to musím rozseknout.Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den a víte co se děje na našem Matizu SE když prší hodně píská mi řemen a není čas jej přitáhnout jinak se snažím udržovat motorový prostor suchý a čistý a ještě jsem se s problémem kolegy " Pumuklyho " nesetkal za těch 8 roků provozu čau " Vazoun "
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ja mám skusenosti,že keď to začal pískať za mokra klinový remen,to už spieval svoji labutiu pieseň,teda pomaly ale isto volať po výmene
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L