Duplikace kodovanych klicu
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Duplikace kodovanych klicu
Daji se nejak duplikovat klice k Nubire (maji v sobe chip). Kde se daji koupit, resp. co vse je potreba pro vyrobeni a zakodovani chipoveho klice.
Dik moc.
Dik moc.
- Reklama
Shodou okoloností jsem se tímto problémem také zabýval s tímto výsledkem:
Klíče mají čip a ten se dá ve speciální čtečce okopírovat a do vyrobeného klíče zas vložit.
Výroba klíče bez čipu ( dá se použít jen k odemčení auta) je cca 150 -200,-)
Výroba klíče s čipem je za cca 1000,-
Informaci, že mi klíč s čipem bez problému vyrobí jsem dostal tuším ve stánku v areálu Carefouru v Praze - Stodůlkách.
Klíče mají čip a ten se dá ve speciální čtečce okopírovat a do vyrobeného klíče zas vložit.
Výroba klíče bez čipu ( dá se použít jen k odemčení auta) je cca 150 -200,-)
Výroba klíče s čipem je za cca 1000,-
Informaci, že mi klíč s čipem bez problému vyrobí jsem dostal tuším ve stánku v areálu Carefouru v Praze - Stodůlkách.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem to nechaval delat u lanosu, takze muzu taky popsat co a jak...
Potreboval jsem nahradni klic, nikdy nevis...
Ve znackovym servisu Daewoo v Hradci Kralove- mimochodem skvelej servis, bylo to na pockani, oni maji ty kopytka klicu, do kterych prijde ten cip, takze klic vyrizli podle stareho, cip nakodovali a bylo to hotove, mne jeste tenkrat plnili klimu, ale i tak to nebylo vic nez 2 hodky i s klimoskou, cena toho klice byla tusim jak je psano zde, necelou tisicofku, jednoducha zalezitost
Potreboval jsem nahradni klic, nikdy nevis...
Ve znackovym servisu Daewoo v Hradci Kralove- mimochodem skvelej servis, bylo to na pockani, oni maji ty kopytka klicu, do kterych prijde ten cip, takze klic vyrizli podle stareho, cip nakodovali a bylo to hotove, mne jeste tenkrat plnili klimu, ale i tak to nebylo vic nez 2 hodky i s klimoskou, cena toho klice byla tusim jak je psano zde, necelou tisicofku, jednoducha zalezitost
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
kryty klíčů???
V souvislosti s těma klíčema by mě zajímalo:
Nevíte někdo, jestli se dá někde sehnat (internet, krám) taková ta pěkná
mohutná krytka na klíč, jako maj např. Audiny, VW... ten klíček do toho
většinou jde zasunout, to bych mít nemusel, stačilo by mi, kdyby to bylo
jen na pevno... kámoš by mi na to udělal chromový logo daewoo, případně
chevrolet...
Nevíte někdo, jestli se dá někde sehnat (internet, krám) taková ta pěkná
mohutná krytka na klíč, jako maj např. Audiny, VW... ten klíček do toho
většinou jde zasunout, to bych mít nemusel, stačilo by mi, kdyby to bylo
jen na pevno... kámoš by mi na to udělal chromový logo daewoo, případně
chevrolet...
.: Daewoo Nubira 1.6 16V, sedan, r.v. 98 :.
Nevim přesně jak jsi myslel použít klíč z vw ale mam k nim přístup a daewoo klíčům taky a opravdu nevím jak to spojit ,bez výrazného poškození..samotný kov je v tom plastu dost pevne zality.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
Hm asi máš pravdu. Myslel jsem spíš napodobeninu té krabičky, do které bypalikx píše:Nevim přesně jak jsi myslel použít klíč z vw ale mam k nim přístup a daewoo klíčům taky a opravdu nevím jak to spojit ,bez výrazného poškození..samotný kov je v tom plastu dost pevne zality.
se vlastně zasadil ten klíč i s tou černou hlavou - krabička by byla třeba otevírací - pouzdro... Když si jdeš udělat nový klíč (kopii), tak maník vezme
originál a nový nepoužitý klíč, do kterýho okopíruje ty rýhy. Stačilo by, kdyby tedy nabízeli tyhle nový klíče už přímo s tim tělem - samozřejmě s možností vložit čip, což se u autoklíčů předpokládá.
No nevim jak by vypadal kliček v pouzdře od vw Ale v těch klíčích z hypermarketu jsou všecky čipy stejné a tedy jdou přendat do čehokoli.Jen vidím stále problém v profilu toho kovu protoze z vw golf 3 do spinačky nubiry nejde ani strčit.Možná to myslíš ještě jinak a já bych to rád pochopil,snažím se totiž to samé vyřešit u peugeota.
Simson s 51
Simson s 51
V hypermarketech prodavaj nějaký klíče, klíčky?palikx píše:No nevim jak by vypadal kliček v pouzdře od vw Ale v těch klíčích z hypermarketu jsou všecky čipy stejné a tedy jdou přendat do čehokoli.Jen vidím stále problém v profilu toho kovu protoze z vw golf 3 do spinačky nubiry nejde ani strčit.Možná to myslíš ještě jinak a já bych to rád pochopil,snažím se totiž to samé vyřešit u peugeota.
Myslel jsem to ještě jednodušeji, jak bych to popsal... prostě vzal bych
klíček od Nubiry a na tu jeho hnusnou černou hlavičku klíčku bych nasadil
novou - třeba tu ve tvaru krabičky od sirek s oblýma hranama a třeba
logem Chevrolet
Hlavička klíčku do spínací skřínky nezajíždí, takže je jedno, jaký má tvar.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak pomackej ty rohy u te zminovane krabicky od sirek, no a je hotovoPiranha píše:V hypermarketech prodavaj nějaký klíče, klíčky?palikx píše:No nevim jak by vypadal kliček v pouzdře od vw Ale v těch klíčích z hypermarketu jsou všecky čipy stejné a tedy jdou přendat do čehokoli.Jen vidím stále problém v profilu toho kovu protoze z vw golf 3 do spinačky nubiry nejde ani strčit.Možná to myslíš ještě jinak a já bych to rád pochopil,snažím se totiž to samé vyřešit u peugeota.
Myslel jsem to ještě jednodušeji, jak bych to popsal... prostě vzal bych
klíček od Nubiry a na tu jeho hnusnou černou hlavičku klíčku bych nasadil
novou - třeba tu ve tvaru krabičky od sirek s oblýma hranama a třeba
logem Chevrolet
Hlavička klíčku do spínací skřínky nezajíždí, takže je jedno, jaký má tvar.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Moc mě to pobavilo akri.Ale uz to chápu.(ten hypermarket bylo přirovnání k neorig.klíčům.ale v hypernově před pokladnami v klíčích je maji)tak v rámci zachování orig klíče nech udělat kopii tu zmenši(obruš tak aby tam ten čip zůstal) a pak už ji dostaneš kam chceš. Nebo jsem stále vedle .U mě to nejde mám v klíči dálku,a origo klíč stojí 2500(peugeot)
Simson s 51
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo to by slo, teda teoreticky, necekejte, ze svuj budu hoblovat abych to zkusilpalikx píše: Moc mě to pobavilo akri.Ale uz to chápu.(ten hypermarket bylo přirovnání k neorig.klíčům.ale v hypernově před pokladnami v klíčích je maji)tak v rámci zachování orig klíče nech udělat kopii tu zmenši(obruš tak aby tam ten čip zůstal) a pak už ji dostaneš kam chceš. Nebo jsem stále vedle .U mě to nejde mám v klíči dálku,a origo klíč stojí 2500(peugeot)
Jo a myslim, ze Ahold CZ Ti podekuje za reklamu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Jo, přesně tak nějak sem to myslel..palikx píše: Moc mě to pobavilo akri.Ale uz to chápu.(ten hypermarket bylo přirovnání k neorig.klíčům.ale v hypernově před pokladnami v klíčích je maji)tak v rámci zachování orig klíče nech udělat kopii tu zmenši(obruš tak aby tam ten čip zůstal) a pak už ji dostaneš kam chceš. Nebo jsem stále vedle .U mě to nejde mám v klíči dálku,a origo klíč stojí 2500(peugeot)
Když se mi něco povede, tak dám vědět.