Tak to veru nas bolo viacej to anoconpet píše:Foxo nebyl jsi sám vždyt to víš více členů mělo toto maskování
Nabuduce bude daco ine
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Tak to veru nas bolo viacej to anoconpet píše:Foxo nebyl jsi sám vždyt to víš více členů mělo toto maskování
Ten ma tusim nasvedomi maly Simone juniorkoniQ píše:foxo nevaaaa, hlavne ze si mal vonavy stromcek zaveseny na krku
To víš Jirko, to se nevidí každej den rozebírat na srazu motor odspodu Palikx prostě umí a kdo neumí tak ten .... , jinak super videa z pařbyJ.Bad píše: Tady jedna ochutnávka - někdo je moooc zvědavej....
To není práce n3oklana, ale moje když jsem byl ještě tak nějak při cestě tam OK cestu z5 jsem prospal a večer nafasoval antibiotikaconpet píše:n3oklane , moc se mě líbí fotka č.1 - Jirka s Bohdankou a č.2 majestát na silnici
Ne dik ..milosh píše:Se regni uz i ja tam jsem a to jsem stara skola
HANZY TO BYL NEJAKY SEVROLETAK Z PRAHY KTERY TAM BYL NA VYLETE A STAVIL SE ZA PANEM KOLAREMHanzy píše:Nevite nebo nevideli jste cerneho CRUZE co prijizdel jak jsme odjizdeli jako pozdeji sami na spanilou jizdu?Minul jsem se s nim u vjezdu a pak uz jsem ho tam nevidel.Pekne fotky od vsech
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |