mechanizmus stieracov

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
solimx
Kontaktovat uživatele:

mechanizmus stieracov

Příspěvek od solimx »

Ahoj,

dufam ze nezakladam duplicitnu temu. Tyka sa to mechanizmu stieracov. Ked sa stierace blizia do vodorovnej polohy, tak sa ozve taky divny skrabavy ozubeny zvuk. Jak su riesene prevody od motorceka ku ramenam stieraca? Mam zhodit tie plasty pod celnym sklom a premazat tie klby a tiahla od motorceka?

PS: Stierace neskacu ani sa nezasekavaju v ziadnej polohe.
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
Reklama

Blue Lanos

Re: mechanizmus stieracov

Příspěvek od Blue Lanos »

Skus demontovat ten cierny plast pod stieracmi a pozriet sa ci tam neuvidis nieco podozrive alebo nedotiahnute... :idea:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
solimx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od solimx »

podozrive som nenasiel nic, rozobral a vsetky loziska a klby som vyspliechal olejom, vratane klbu v ramene stieraca a po nejakom case to prestalo, inak kupil som nove Flat stierace a lavy aj ked je uplne novy a skace ako blbec, vsimol som si ze nepreklopi gumicka pri pohybe dole, ma niekto nejaky napad aby sa preklopila? odmastit slo alebo nieco ine...

dik za radu
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ahoj
no jedina rada zni lehce nakroutit cele raminko tak aby sterac prilehal kolmo k oknu a pri pohybu nahoru se malinko sklopil po skle a pri pohybu dolu aby se preklopil zase na druhou stranu.je to casty problem novych steracu ktere njsou tolik ohebne a musi se tedy presne nastavit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
solimx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od solimx »

je to ale celkom silne to rameno stieraca, jak ho natocit aby som z nejo nezdrel farbu ? inak skusal som deformovat priamo stierac a pomohlo to len to musim este doladit :)
cestný zavodny bycikel
Odpovědět

Zpět na „LANOS“