Druhý kastlík II.
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
dik za starost, ale muzu te uklidnit vse je jak ma byt Snad jednou po zihadle od vosy jsem malou podobnost pozoroval, ale to uz taky odnes casjakub píše:nevim, jak to rict taktne, ale jestli vnimas nejake spolecne znaky sveho pytle a airbagu, zasel bych k doktorovi (ted nemyslim psychiatra
Už bez Matesa
moje trapna a evidentne nikoliv vtipna narazka mirila na to, ze pokud pytel airbagu ma napr. velikostne neco spolecneho s jeho pytlem, tak to by fakt na doktora byloVáclav Brousek píše:No tak Jakube,umíš se také trochu zasmát ????Vždyť přece o nic nejde.A posílat hned někoho k lékáři ?
omlouvam se, priste se tohoto zdrzim
no , tak tos me uklidnil ...zabijec píše:dik za starost, ale muzu te uklidnit vse je jak ma byt Snad jednou po zihadle od vosy jsem malou podobnost pozoroval, ale to uz taky odnes casjakub píše:nevim, jak to rict taktne, ale jestli vnimas nejake spolecne znaky sveho pytle a airbagu, zasel bych k doktorovi (ted nemyslim psychiatra
Haha, to jo, ostatne pocet airbagu se zvysuje taky s poctem radne vyvinutych slecen (ci zen) a násobí se dvema.
Ja si tenhle kastlik udelal po Ondrove vzoru uz tak rok a pul ci dva dozadu a je to super vec. Mam tam mp3 player a cdcka, ktery jinak nejsou kam dat. Lehce se tam taky da dotahnout 12V od zasuvky.. Panty nepouzivam, vicko je taky mirne zkroucene. Na zacatku nebylo, resil jsem to takovym tenkym prouzkem kobercovky (skoro v barve palubky), nebylo to moc videt a ucel plnilo perfektne. H
Ja si tenhle kastlik udelal po Ondrove vzoru uz tak rok a pul ci dva dozadu a je to super vec. Mam tam mp3 player a cdcka, ktery jinak nejsou kam dat. Lehce se tam taky da dotahnout 12V od zasuvky.. Panty nepouzivam, vicko je taky mirne zkroucene. Na zacatku nebylo, resil jsem to takovym tenkym prouzkem kobercovky (skoro v barve palubky), nebylo to moc videt a ucel plnilo perfektne. H
jojo, malo pevne to neni, ale dvakrat hezky to taky nevypada. Dnes sem hodim fotky .. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
No to bude vypadat taky vabne. Vzpominam na jednoho duchodce, co si udelal boxy na kolo (nebo mopeda) z tech bilych odpadkovych kosu, co se prodavaly za komaru Taky takovy zajimavy a esteticky reseni. Utechou budiz, ze je to zakryty pod deklem a kdyz se na to nechces divat, tak nemusis. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
Koše jsou dobrý nápad, ale moji dva kamarádi měli na svých motorkách ČZ kufry z plastikových splachovacích nádrží na WC. Oba jsou velmi zruční, takže byly černě lakované, vybavené blinkry, odrazkami a dokonce i zámky. Málokdo to poznal. Když jsem jednoho z nich při předjíždění svoji Jawou poslal nešťastně k zemi, místo do mototechny jsme šli náhradní díly kupovat do vodo-topo.
Daewoo Matiz CD, 2000, silver