Ako vymenit zadne reproduktory postup
Moderátor: Blue Lanos
Ako vymenit zadne reproduktory postup
Zdravym Vas vsetkych dnes som sa pokusal vymenit zadne repro zial sa mi to nepodarilo neviete niaky podrobnejsi postup co a ako rozobrat vopred dakujem.
- Reklama
Re: Ako vymenit zadne reproduktory postup
skus pozriet tu, https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... ilit=repro alebo HLADAT
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-
- Kontaktovat uživatele:
Veď so Ti to popísal je to lahké len to plato musíš vyberať s troškou sili a ostatné je len nacvaknuté jo a je potrebné z kufra povoliť a vymontovať brzdové svetlo
No a tak aby to bolo ucelené ................ asi takto najprv vyber spodnú sedačku (ta je len vpredu nacvaknutá) a dostaneš sa na tie boky sedačky tam sú dole na každej strane po jednej skrutke tie vyber a odhákni tie boky,potom sklop operáky sedačky a to plato je pricvaknuté takýmy cvočkami no a potom ho nadvíhaj a s troškou sili ho dostaneš von jo a v žiadnom prípade neskúšaj vytrhnúť tie kryty na reprákoch tie sú prichytené od spodu plata takže robota to nie je ťažká tak s výmenou to robím za 15 minut
No a tak aby to bolo ucelené ................ asi takto najprv vyber spodnú sedačku (ta je len vpredu nacvaknutá) a dostaneš sa na tie boky sedačky tam sú dole na každej strane po jednej skrutke tie vyber a odhákni tie boky,potom sklop operáky sedačky a to plato je pricvaknuté takýmy cvočkami no a potom ho nadvíhaj a s troškou sili ho dostaneš von jo a v žiadnom prípade neskúšaj vytrhnúť tie kryty na reprákoch tie sú prichytené od spodu plata takže robota to nie je ťažká tak s výmenou to robím za 15 minut
- Přílohy
-
- DSC00320.jpg (80.3 KiB) Zobrazeno 2998 x
-
- DSC00300.jpg (93.35 KiB) Zobrazeno 2998 x
-
- DSC00121.jpg (61.23 KiB) Zobrazeno 2998 x
Pehacku diki moc tak som to dnes zvladol hodil som tam magnaty
-
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a ostatné veci v legynách sú tiež také lahké
peha cim tam mas vyplnene tie diery?kks dal som tam drahe infinity 2ohm kamosovi hraju jak hovado a mne ani bohovy..akurat ze on to ma v dreve.....potrebujem to tam nejak lepsie osadit myslis ze pomoze len tie diery niecim zapchat popripade vytlmit?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nič som neviplnoval naopak som do plata vyrezal 3 dalšie ako basreflex a mám tam HERTZ no a hrajú perfektne a ani na plno to nechrapčí ale pokud tak skus purpenu ta by mala stačiť tým to utesnujú naši audiotuningové takže tým nič nepokazíš ale pokud chceš perfektne tak asfaltové pláty a iné audio tesniace vecičky.
no ale to nie do plata ale do toho plechu kde sa repraky montuju....budem ti to muset asi odfotit lebo sak som sa cudoval ze ty tam nemas ziadne diery.....ale ja hej:(((((
Zdravím, sháním originál zadní repro. na Legu, nevíte o někom nebo neprodáváte někdo a popřípadě za kolik? díky.
hoj ak chces tak ja mam:))
nj, ale jsem z Čech, můžeš mi napsat na můj e-mail? měl bych zájem...mail je: patrikvw@seznam.cz