Tak roboty okolo toho bolo dost , to uznavam ze aj ti mechanici sa natrapia s opravou a asi si zasluzia tie prachy .Moj motor bol v hroznom stave, samotnu hlavu som cistil najdlhsie ,po nociach v pivnici namoceny v tech. benzine a podobnych pripravkoch, strasne tazko povoluje ta spina a fakt niekde trebalo az skrabat , lebo bola aj riadna vrstva akoby utlaceny piesok , alebo take nieco . Iba cistenie trvalo asi tyzden po veceroch .Po nastartovani to slapalo tazsie , lebo tam bol cca polrocny benzin a tiez cele auto sa muselo prebrat , lebo aj brzdy -kotuce zahrdzaveli , zly kontakt pri prepinani svetiel , pri dialkovych nesvietili svetla, ale po par prepnutiach , uz to bolo o.k. a tak. Uz som ale natankoval a startuje a jazdi ovela lepsie . Mal som predtym aj zvysenu spotrebu , tak dufam , ze to bude lepsie.Akurat po nastartovani mi vadi , ze sa neda hned pohnut , ale treba trochu nahrievat , lebo motor za studena akoby dusilo a tazko sa pohyna, alebo co ? Ale to som mal aj predtym a tusim aj iny spominali tento problem. Musim este povymienat tie tenke hadicky , lebo su dost ponicene a potrhane. Ale som rad ze sa mi takato zlozita oprava podarila a usetril som nejake euro cca 200.
Aj vdaka vasim radam.Dakujem vsetkym.
Daewoo Lanos sedan , r.v.97 ,1.5 sohc.