dveřní okna
Moderátor: Blue Lanos
dveřní okna
Vážení Lanosáci. Koupil jsem si taky Lanoska, a po krátké době už potřebuju poradit. Jedná se o 3dveřový model. Jakmile dosáhnu rychlosti vyšší jak 80 km/h., z míst oken u předních dveří se ozývají neuvěřitelný zvuky, jako kdyby mi dovnitř nějakým otvorem proudil vzduch zvenku (předtím jsem měl škodovku, a to to uměla, když jsem nechal pootevřené okno). Už jsem rozebral zrcátka, přiohnul horní část dveří, aby lépe těsnily, ale výsledek žádnej. Co mi poradíte? Díky za odpovědi. Yarek
- Reklama
- Blue Lanos
to je jasne je to spirit of lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam skuor pocit, ze tie piskave zvuky vydavaju zrkadla. Mne to zacina pri vzajomnej rychlosti auta a vzduchu 150 a konci pri 170. Skusal som dat kusky molitanu do tej strbiny okolo zrkadla, ale akurat to posunulo trochu rychlosti zaciatku a konca
Ale uz som si zvykol. Aspon viem odhadnut rychlost vetra
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Blue Lanos
a aj autavado píše:Ja mam skuor pocit, ze tie piskave zvuky vydavaju zrkadla. Mne to zacina pri vzajomnej rychlosti auta a vzduchu 150 a konci pri 170. Skusal som dat kusky molitanu do tej strbiny okolo zrkadla, ale akurat to posunulo trochu rychlosti zaciatku a konca
http://www.cardomain.com/id/27101976
Kvileni
Odpovim sobe a dalsim prispevatelum na svuj dotaz aer. hluku - manzelka tvrdi, ze ten zvuk jde od zrcatek, ale protoze zenska nemuze mit pravdu, ja si myslim, po prozkoumani zrcatek i tesneni, ze by mohla zdrojem byt (mozna!) mezera v castli mezi strechou a prednim blatnikem, kudy by teoreticky mohl vzduch proudit do prostoru pod tesneni kolem oken. No zkusim to prelepit, a jiste napisu, jak se zadarilo. Vsechny zdravi Yarek [/b]