Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
já to Espero potkala v loni na tuningu ve Vyškově a je ošklivé..Tyčinka je hezulínká o proti němuFitty píše:Foxo: jj má přesně tak
Fitty píše:koukám že to jezdí jen vyškov
FoXo píše:Ja som ho zatial len na Autosalone v Bratislave stretol.
Tento rok je na tom lepsie ako minuly ale,
tie plasty su celkom ok ale co sa tyka zladenie tej biele a ruzovej proste to sa mi nepaci hlavne ta ruzova v motorovom priestore. A to kridlo je velmi velke
Fitty píše:jj to je přesně ono...... ale povím vám že po době co jezdím na tuningu soutěže tak jsem se poprvé střetl s Daewem
no za sebe ano ale za ostatní je to moc malaá propagace daewoo v ČR... vždyť v ČR vymetáme s upraveným Daewem tuning srazy snad jen já a Ivan což si myslím že je dost málo.... Neříkám že musí každej hned jezdit sprinty jako Ivan nebo Tuning Cup a Show & Shine jako já, jen mě mrzí, že nás je prostě málosandruš píše:Fitty píše:jj to je přesně ono...... ale povím vám že po době co jezdím na tuningu soutěže tak jsem se poprvé střetl s Daewem
toš to bys měl být rád nee...![]()
Fitty píše:no za sebe ano ale za ostatní je to moc malaá propagace daewoo v ČR... vždyť v ČR vymetáme s upraveným Daewem tuning srazy snad jen já a Ivan což si myslím že je dost málo.... Neříkám že musí každej hned jezdit sprinty jako Ivan nebo Tuning Cup a Show & Shine jako já, jen mě mrzí, že nás je prostě málosandruš píše:Fitty píše:jj to je přesně ono...... ale povím vám že po době co jezdím na tuningu soutěže tak jsem se poprvé střetl s Daewem
toš to bys měl být rád nee...![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |