Poskrabanie laku
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Poskrabanie laku
Ladinku -
Autobusák co nedal přednost ujel a dál si s tím hlavu neláme. – jak uvádíš. ( oni si přednost takto vynucují )
Pokud to bylo MHD tak to by jsi mohl zjistit na dispečinku. Podle trasy co jezdí a podle času ve městě je to +-2min.
Ale né že tam doběhneš s pěnů u huby a budeš řvat jak tarzan. Pěkně mile s nějakou volovinou že by jsi potřeboval s ním mluvit a pak teprve mu otevřít obočí!(obrazně řečeno) Nic nedomožeš ale alespoň se ti uleví.
Autobusák co nedal přednost ujel a dál si s tím hlavu neláme. – jak uvádíš. ( oni si přednost takto vynucují )
Pokud to bylo MHD tak to by jsi mohl zjistit na dispečinku. Podle trasy co jezdí a podle času ve městě je to +-2min.
Ale né že tam doběhneš s pěnů u huby a budeš řvat jak tarzan. Pěkně mile s nějakou volovinou že by jsi potřeboval s ním mluvit a pak teprve mu otevřít obočí!(obrazně řečeno) Nic nedomožeš ale alespoň se ti uleví.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
- Reklama
...to saamm-e ty seš taky dobrák, nech Ládinka na pokoji v pokušení dát někomu na ústa, Ládinka je mi líto..., 10litrů doplatí za opravu v servisu, pokud nepůjde na " odhad " a opraví si to sám, nalakování nárazníku mu kde kdo dobře udělá za 1 500 - 2 000 Kč, jinak taky jde do " malusu " U ZP a to se projeví ...no dost hodně řekl bych několikanásobně a ty mu ještě chceš přidat soudní řízení a bolestný a náhradu ušlého výdělku ( ....jeden zub inplatovaná náhrada do kosti stojí 10 - 40tisíc! ), to opravdu za to nestojí...navíc je otázkou zavinění autobusáka, máme mu umožnit vyjetí ze zastávky u nás to hodnotili polismeni tak, když měl nabouranej levou přední část, tak mu to napsali na vinu.
Mějte se fajn a nebourejte, nevyplatí se to...
Mějte se fajn a nebourejte, nevyplatí se to...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
jj samm mohl bych tam jít ,ale neznám spz ani číslo autobusu nějak v tom šoku jsem si ho ani nevšiml,jen vím že to musel vidět a ujel.Z toho vyplívá že ještě pár takových tážitků a i ze slušnýho člověka se postupem času vlivem těchto neg. zážitků stane taky grázl.Dřív jsem pomáhal třeba odtlačit a odtáhnout auta náhodným řidičům.Prostě jsem pomohl.Po zkušenostech co mám ted když mi 4x kiksla fejda a nepomohl mi nikdo jen trouili nepomůžu taky nikomu a může to auto držet třeba i v prudkým kopci.Je to blbý ,ale je to tak.Nárazník zkusím spravit sám a na promáčklinu nalepím nějakou nálepku asi třeba znak aveo klubu nejlepší by byla nějaká pěkně napsaná reklama na chevrolet forum úzká a dlouhá Zbytek se pokusím dopasovat a utáhnout ,prasklina není skoro vidět oblepím páskou a natřu opravnou tužkou,protože 10 000kč fakt na to nemám a zas tak hrozný to není.Akorát mě vadí ,že je to u novýho auta.Ale zase je to první ťukanec po 15.letech řízení takže jednou to přijít asi muselo.Snad nepřijedu na olšovec s vrakem,abych těch Túkanců neudělal víc
Držte palce snad to nějak zmáknu hodil by se návod na sundání nárazníku předního.Ještě lepší počasí na opravu
Držte palce snad to nějak zmáknu hodil by se návod na sundání nárazníku předního.Ještě lepší počasí na opravu
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Tak ať se Ti oprava podaří k plné spokojenosti.
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Tak jsem na to teď kukal a nechám to servisu je to hnutý i ve spojích u předních blatníků.Je tam mezera ,posunulo se to celý doprava A za maskou jsou prasklý ty otvory na šrouby,moc to asi nevydrží,byla to fakt malinká rána od ted uvidím autobus a autoškolu a vyhýbám se obloukem
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
To ti teda kamaráde,ale vůbec nezávidím jak to tu píšeš to znamená nový nárazník,práca,dopasování,lakování a několik dnů bez auta
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak trochu fotografií.Spraví mě to v servisu kde jsem si nechával spravovat feldu, dopasují to ať to zase lícuje ,opravy laku si udělám sám.Tolik peněz za to fakt nedám to počkám až ho pořádně otluču a pak ho vyměním celej za novej.
- Přílohy
-
- prasklina.JPG (46.66 KiB) Zobrazeno 2521 x
-
- mezera.JPG (66.1 KiB) Zobrazeno 2521 x
-
- odřenina.JPG (75.66 KiB) Zobrazeno 2521 x
Edmund Burke
Edmund Burke
tady je ten nárazník zalezlej dovnitř ,snad to pujde slícovat.Na těch fotkách to není moc vidět,je tam ještě promáčklý ,ale to vyfotit nejde
- Přílohy
-
- bmp.JPG (76.53 KiB) Zobrazeno 2519 x
Edmund Burke
Edmund Burke
Zítra jdu udělat vítr na dopravní podnik pak napíšu jak jsem uspěl
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
Hlavně v klidu a moc se norozčiluj Zdravý a srdíčko máš jen jedno
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To mas recht stejne se budou z toho vykrucovat ale jen jim dej ja vim o cem mluvis jezdi jako prasata
Chevy Aveo 1.4 16V Star (LS) Stale v pohybu
Tak co Ladinku jak dopadls nevyhodili te securitaci s DPMB
za agresivitu
za agresivitu
Chevy Aveo 1.4 16V Star (LS) Stale v pohybu
jj skoro udělal jsem tam vítr ,ale stejně na nic.Skončilo to tím že jsem jim řekl že mi tam ještě někdo z nich vjede tak ho vytáhnu ven a dám do rypáku,to bylo mé ukončení diskuze Jsou to h......Teď jsem pod tím ležel a mám prohlou i tu plechovou výztuhu je to v prd.....
Edmund Burke
Edmund Burke
Tak jsme se švárem oddělali a trošku spasovali nárazník,byla prohlá ta kovová výztuha ,tak jsme ji stolařskýma svorkama a rovnou kovovou tyčí narovnali.Nevím přesně jak ten nárazník seděl originál,ale myslím si že se nám to povedlo.Možná časem tu výztuhu koupím novou.Prasklinu jsem spravil barvou a na první pohled není poznat nic Teď už to jen umýt od té sopky.Tady jsou fota odstrojeného avea
- Přílohy
-
- 3.JPG (115.36 KiB) Zobrazeno 2447 x
-
- 2.JPG (122.47 KiB) Zobrazeno 2447 x
-
- 1.JPG (118.34 KiB) Zobrazeno 2447 x
Edmund Burke
Edmund Burke
Tie dnešné autá nič nevydržia
Ešte že si to vieš sám opraviť
Ešte že si to vieš sám opraviť
[color=#0000BF]Aveo 1,2 16V sedan, 2009[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]
Ex: [color=grey]VW Golf III Variant, 1,9 TD[/color]