Airbag

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Esje

Airbag

Příspěvek od Esje »

Mam Nubiru 1,6 16V Wagon r.v. 1999 s 2 AirBag-y. Protoze nosim bryle mnel bych je mit deaktivovany. Nikde jsem v manualu nenasel jak deaktivovat AirBagy, tak jsem jednoduse vytahl pojistku. Ted mi ale porad sviti kontrolka na pristrojove desce.

Hm, znate nekdo jiny spusob? Nebo treba dektivovat jen jeden z dvou AirBagu?

Diki
Reklama

Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

No, brýle rozbité o volant IMHO nadělají v obličeji více škody než brýle rozbité o airbag. O dalších škodách na těle nemluvě. Nikdy jsem neslyšel o deaktivaci airbagů pro nositele brýlí... V létě by je museli mít vypnuté všichni
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Deaktivovat samozřejmě jdou při nárazu mířeném do 30° od podélné osy vozu - čelně do pevné překážky. Navždy. :lol: :lol: ALE NEDOPORUČUJI!
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

tak s tím sem se taky nesetkal :shock: ale jednotlivě airbagy deaktivovat nejdou :o a způsob který si našel je jediný a naprosto jednoduchý a naprosto bezpečný 8) nic jiného s tím neuděláš jediné co ještě můžeš je vyndat z přístrojovky žárovku aby tě nerozčilovalo to světlo
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“