Varování
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Varování
Kolega v práci včera zaplatil za telefonování za jízdy 1000 Kč + 3 body. Docela drahý špáz.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den ... když už jsme u toho " varování " upozornuji , vlastníky označení pro invalidy.Pokud vozíte spolujezdce který má průkazku ZTP a není momentálně ve vozidle - nesmíte stát na vyznačeném místě pro invalidy a také nesmíte toto označení na vozidle mít vůbec.
Zaplatil jsem za to pokutu. Jako starej pitomec jsem si toto neuvědomil a bez manželky,která vlastní průkazku ZTP - jsem si klidně automaticky zaparkoval u Tesca na vyhrazeném místě a šel nakoupit. Kontrolující policajt chtěl vidět průkazku nemám,má manželka a ta je doma tak zaplatíte pokutu - ale nechal si to vysvětlit a byla přijatelná čau " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Zaplatil jsem za to pokutu. Jako starej pitomec jsem si toto neuvědomil a bez manželky,která vlastní průkazku ZTP - jsem si klidně automaticky zaparkoval u Tesca na vyhrazeném místě a šel nakoupit. Kontrolující policajt chtěl vidět průkazku nemám,má manželka a ta je doma tak zaplatíte pokutu - ale nechal si to vysvětlit a byla přijatelná čau " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
...to Václave, proto mám už dávno a dlouho hands - free a funguje i od číňanů Sencor, nakonec i denní světla...
Naposledy upravil(a) Serpico dne pát dub 09, 2010 12:21, celkem upraveno 1 x.
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Scorpion.11
Čau Vazoune tak schválně na kolik jsi to ukecal
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To sfagrova dotala pokutu za to ze stala autem na vyhrazenem pro invalidy ale zapomnela si placku za okno v druhem aute a nepomohlo ze mela u sebe prukazku. Hold blbce neukecas.
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------Scorpion.11 píše:Čau Vazoune tak schválně na kolik jsi to ukecal
Zdravim " Scorpiona.11 " a svěřuji se důvěrně pouze napomenutím se sklopenýma ušima přesto že to byl mladoučký příslušník MP , tak byl vstřícný a rozumný i když vím,že takových je moc málo čau " Vazoun "
...inu Vazoune, to Ti přeji ale je to dnes už velká vyjímka...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně je výjimka že se tim vůbec zabývali. Osobně jsem vloni vyhodil jednu pipinu s Shelbym GT z kriplplacu. A vídam tam samý Q7, MB S klasse, BMW 7 apod. A chudáci invalidi, co potkávam, na tom bejvaj tak blbě že jim i jejich manželkám řidiči musej otevírat dveře Asi je teda správný že těchhle si policajti nevšímaj vůbec
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Milane, já osobně na zvonící telefon za jízdy kašlu, mám rozlišené zvuky volajících, pouze u rodiny zastavím a vyřídím hovor. Zaměstnavatel mi hands - free nekoupí a tak je mi telefon ukradený....to Václave, proto mám už dávno a dlouho hands - free a funguje i od číňanů Sencor, nakonec i denní světla...
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
No unás neaký dobrodruh hádže tak to vajcia na autá,ževraj parkujú na trávniku no tento je akurát na čiare a dostal to no ten dotyčný chová asi sliepky na balkone ale skoro bude odhalený kamerou v aute
- Přílohy
-
- IMG_2066.JPG (157.7 KiB) Zobrazeno 4193 x
-
- IMG_2068.JPG (122.48 KiB) Zobrazeno 4193 x
...no Václave máš recht, nakonec pokutu a body máš na svých bedrech, tak má zaměstnavatel smůlu, jinak mluvil jsem o svým autě a prostě je to užitečná věc...
serpico
serpico
...to Husare to je vajíčkový debil, vajíčka hrozně následně smrděj, co takhle jednou si ho vyčíhat a šoupnout - hodit mu takové vajíčko za krk, každopádně by si to zasloužil a už vůbec nejsem zlomyslný...
serpico
serpico
No tak to máš pravdu ale kto by to vydržal striehnut až do rána ,ale neaká kamera to zachytí čo reaguje na pohyb
Mne toto akože varovanie došlo už asi piaty krát... tak som pátral. Našiel som to už vo viacerých fórach a aj článok s videom na http://www.autoalarmy.sk/clanky/vajce-n ... -sklo.html Netreba veriť každej blbosti! No ale ak zaschne vajce na laku, to je pruser! Vie sa to strašne zažrať!
- Hanzy
Pred firmou TC servis s.r.o. poskytuje v Velkych Karlovicich vitr internet a asi uz poskytovat nechce nebot tomu jejich ochota nasvedcuje
http://www.tcservis.cz/
Katastrofa sluzby a servis v pripade poruchy nebo problemu reseni v nedohlednu a dodnes si neprijeli pro ten svuj kram a uz davno meli.
Taky cena/rychlost uplne mimo dnesni moznosti.
Neni tad O2 a je klid
http://www.tcservis.cz/
Katastrofa sluzby a servis v pripade poruchy nebo problemu reseni v nedohlednu a dodnes si neprijeli pro ten svuj kram a uz davno meli.
Taky cena/rychlost uplne mimo dnesni moznosti.
Neni tad O2 a je klid
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG