Spotreba LPG
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spotreba LPG
V tom ani Já nemám jasno lebo tento systém nemontujeme a občas ho vídám len pri výmene ale sekvenciiu na tu nemáme ani soft ono sa to montovalo okolo BA ale tady na východe vetšinou Landi a Lovato
- Reklama
- Hanzy
Na sraz doraz vo tom zadna
Genius je nazev reduktoru nazev systemu by mel byt na jednotce systemu a jinak nevis jestli je to pottlak nebo sekvenc?
Nevypada to tak ze z reduktoru to vede do takove kovove kostky na ni napis SMART a z ni hadicky 4 ktere vedou do sani?
Genius je nazev reduktoru nazev systemu by mel byt na jednotce systemu a jinak nevis jestli je to pottlak nebo sekvenc?
Nevypada to tak ze z reduktoru to vede do takove kovove kostky na ni napis SMART a z ni hadicky 4 ktere vedou do sani?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
juj to je na me moc slozite takhle mi to tam nejak vypada
Leganza 2.0 16V CDX LPG r.v. 98, 98 Kw
Tak jen info jak pokračuju,
- přepínání na základě teploty, čidlo je na regulároru místo jednoho šroubu, nahradil jsem ho připojením odporu 0,5 kOhm na kostru, asi stačí jen překlemovat a vlastně ukostřit s odporem 0 Ohm, ale ať tam něco aspoň je...... výsledek nastartuju na benzín a nechám motor promazat, po vyjetí z garáže přidám a jedu rovnou na plyn......
- s prázdnou nádrží jsem byl v servisu, nyní beru cca 44 lt plynu, je to samo lepší než těch cca 34 ....
- no a dnes zkusím to odpojování čerpadla dle návodu od Pehy, akorát mi chybí ještě pojistka.... na tu jsem zapoměl....
- přepínání na základě teploty, čidlo je na regulároru místo jednoho šroubu, nahradil jsem ho připojením odporu 0,5 kOhm na kostru, asi stačí jen překlemovat a vlastně ukostřit s odporem 0 Ohm, ale ať tam něco aspoň je...... výsledek nastartuju na benzín a nechám motor promazat, po vyjetí z garáže přidám a jedu rovnou na plyn......
- s prázdnou nádrží jsem byl v servisu, nyní beru cca 44 lt plynu, je to samo lepší než těch cca 34 ....
- no a dnes zkusím to odpojování čerpadla dle návodu od Pehy, akorát mi chybí ještě pojistka.... na tu jsem zapoměl....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Takže, spotreba 18L a viac v meste, mimo mesta okolo 10L, Pri plnej nadrži problem pri startovani, nechce chytiť. Ked jazdím iba na benzín je spotreba v meste okolo 10L na 100km a štartuje bez problemov. Nevie niekto čím by to mohlo byť?
ALe zatial jazdí moja pekna.
ALe zatial jazdí moja pekna.
-
- Kontaktovat uživatele:
Aký máš systém a značku Inak to je vysoká spotreba ta by mala byť do max 14 L v meste a vonku okolo 8 - 9 L ,no môže to spôsobovať zanesený filter vzduchu a zlé nastavenie
...inu zase něco přidám plynařům do spotřeby PHM, jedná se o vrchní mazání na základě podtlaku v sání bylo to namontováno do Logana služební využítí po podpálení ventilů, podotýkám zcela nové vozidlo...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
...a dodatek médium ( ...že by na bázi benzínu aby nahradilo doporučované občasné projetí na benzín né nevím...), nevím ale přesné jeho složení, vše je originální montáž...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
-
- Kontaktovat uživatele:
Flash lube je až neuveritelný odrb na vaše penaženky a to dokonca tak že ich firemné auta čo to mali namontované vyjazdili len tu prvú flaštičku a potom už to nedoplnovali no a podla predaj-markeningu je to špička ale čo to ochranuje to nechápú ani automechanici čo robia športové motory no pokud dakto chce hádzať eura či koruny von z okna tak nech sa páčí Já už prevádzkujem svoje druhé auto na LPG a to prvé malo len LPG na benzin už nejazdil a za celých 8 rokov som nemusel ničím mazať ventily a vlôastne ako sa mažú sedla výfukových ventilou
System je landi renzo a vzduch. filter je ok. zabudol som povedat ze niekedy je od kapoty citit plyn, hlavne pri startovani to ide aj do kabiny.
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak na 100% si to daj nastaviť lebo máš príliš bohatú smez preto ten smrádok ako vajcovka
Já jezdil s feldou na plyn asi 130 k km někdy třeba 1/2 roku jen na plyn (startoval jsem rovnou na plyn) a žádný problém s ventilama nebyl. Několikrát jsme v práci dělali hlavu a ventily u 1,6 Lacetti který si k LPG ani nečuchli a přesto byly po 50k km v háji. Myslím, že ty problémy jsou použitím blbého materialu sedel, nebo ventilů prostě se kroutěj.... a křivý sedlo nětěsní ...... Pokud auto bylo ještě v záruce, dávala se tuším nová hlava......
dakujem peha
Tak jsem včera nahodil to odpojování čepadla zatím to funguje, akorát jsem byl překvapený, že jsem na té pojistce nenaměřil žádný +12V ani na jednom kontaktu ale asi to funguje nějak při přepínání slyším jak se čepadlo rozběhne....
...nejsem " plyňák " ale udělal jsi dobře, proč se má protáčet čerpadlo vlastně naprázdno, když nepotřebuješ momentálně benzín a ani se navíc nebude přehřívat, když budeš mít málo benzínu v nádrži...
...jinak peho, nechtěl jsem Ti lézti na nervy, nemám s plynem zkušenosti... a ani to není nic nového pod sluncem, s aerovkami to byl samozřejmě dvoutakt ale vyřešili přimazávání už za války ale stále to je náhradní palivo se všemi důsledky...
inu " plyňáci " ať Vám to jezdí a nezlobí, jak píše Topol...
...jinak peho, nechtěl jsem Ti lézti na nervy, nemám s plynem zkušenosti... a ani to není nic nového pod sluncem, s aerovkami to byl samozřejmě dvoutakt ale vyřešili přimazávání už za války ale stále to je náhradní palivo se všemi důsledky...
inu " plyňáci " ať Vám to jezdí a nezlobí, jak píše Topol...
serpico
serpico