---------------------Vojta píše:Když tak krásně jezdí, mohla bys nám ho přijet předvést na Olšovec. Byla by to premiéra Sparka na srazech
Tak,tak, kolegyně " Petro " a na srazu konkurovala Matizům
Moderátor: Blue Lanos
---------------------Vojta píše:Když tak krásně jezdí, mohla bys nám ho přijet předvést na Olšovec. Byla by to premiéra Sparka na srazech
------------------------LubosekZUsti píše:Ahoj všichni!
Oťukávám tu jako nováček tenhle klubík a moc za něj díky! Petře přeji mnoho šťastných kilometrů! Já mám již třetího Sparka (používáme je ve firmě), s prvním jsem měl úplně stejnou závadu a rovněž na ní ve "značkovém" servise nepřišli (já ale bohužel po cca 36000 km).. Vědět dřív o tomhle fóru, určitě by bylo lépe. Auto jsem byl ale nucen prodat pod cenou, protože to prostě nebyl čas řešit Dneska je mi to líto, ale už se stalo... Díky za naději, že ještě existují opravdoví Páni Automechanici a ne měniči drahých dílů.
Díky za uvítání! Jenom první Spark měl tuhle závadu, druhý zatím stále šlape a třetí má najeto zatím maličko. Ovšem s "kvalitními" autorizovanými servisy mám zkušeností dost, díky většímu množství zároveň provozovaných aut (z toho 1x Matiz, 3x Spark, 1x Lacetti).Vazoun píše:LubosekZUsti píše:Dotaz na " LubosekZUstí " vítám tě na foru nováčku a přeji ti atˇse ti tu líbí chtěl sem se zeptat to na všech 3 Sparcích se projevovali závady čau " Vazoun "
Neboj Vazoune, určitě budu!!! Hned jak se tu objeví téma, ke kterému mám co říct. Jen tak pindat určitě nebuduVazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den no tak to teda " Lubosku " nejsi v branži Daewoo/Chevrolet žádný nováček a jistě máš spousta zkušeností s problematikou této značky - což Tě chválí samo o sobě tak přispívej do fora a podílej se s námi - čau " Vazoun "
-----------------
Člen Matiz clubu reg.čís.20
Matiz SE II.08 - r.v.07/2002 sv.zel.metlina U38 -- STK+Emise do 07/2010
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |