podsviceni topeni, lanos 97

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

tak, problem odstranen, zarovicky sem vytahl z pristrojove desky z BMW 320i, nacvakl sem je zpatky do tech plastovejch bajonetaku, nasadil zelenou sprcku a ted sem je vratil zpet do auta a uz to sviti jak ma :lol: pinzeta pomohla :) tak vsem dik za rady!!! :)
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
Reklama

FoXo
Kontaktovat uživatele:

Re: podsviceni topeni, lanos 97

Příspěvek od FoXo »

Chystam sa na podsvietenie topenia, dufam ze sa to podari tak isto to budem riesit ako budiky ak sa teda podari to co planujem zatial neprezradim :)

Dneska som sa pustil aspon do podsvietenie Tlacitka zadne hmlovky a vystrazne znamenie
Trosku sa mi zda ze je to az velmi podsvietene a ci to nebude rusit ked bude tma. Skusim troska stiahnut jas.
Skusal som aj vystrazne ale cez den a zdalo sa mi ze mi dioda neblika tak som tam zatial nechal ziarovku. Budem musiet ksusit zase v noci aby som videl ci sa aspon trosku meni intenzita osvetlenia pri zapnuti vystraznych svetiel.

Chcel by som si vsetko podsietit na cerveno, no neviem akymi farbami podsvietit gmbiky po ich zatlaceni, ako napr hmlovky, je tam oranzova momentalne, a vyhrievanie zadnych okien napr. asi to dam na modro tieto tlacitka a zvysok komplet cervene.
Přílohy
P1120406.JPG
P1120406.JPG (51.36 KiB) Zobrazeno 1327 x
P1120402.JPG
P1120402.JPG (89.01 KiB) Zobrazeno 1327 x
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

pekny pracovni stul
asi jako u me
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

a to si este nevidel ked sa pustam do niecoho vacsieho :) Mesiac mi nik do izby nevlezie lebo sa nema kde hybat :-P
Potom vsetko upracem a o 2 hod si zmyslim ze by som mohol este to a to spravit, dorobit a uz su zase vsade kable atd :P

Ja to podsviecujem ledkami ale zistil som ze niektori davaju foliu farebnu a bielu ziarovku.
Viete mi povedat o aku foliu sa jedna kde sa to da zohnat atd ? DIkes
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Chalani chcem sa opytat, vsimol som si jednu vec, ze ked zapnem svetla a dam vystrazne tak mi svietia a j trosku blikaju. Ale akonahle vypnem svetla a zapnem vystrazne tak mi blikaju iba smerovky a samotne tlacitko nie.
Nie som si isty ale zda sa mize by to malo blikat aj ked nie su svetla zapnute alebo si to mylim s fobiou ? :-P

Edit: Pridavam foto podsvietenie Nastavovania svetiel z kokpitu. V tme to svieti pekne dokonca aj cisielka a palicka. Bal som sa ze to nebude vobec vidiet kedze tam je LED a pouzite je tam original rozptylovac. Ale zvladlo to dako :)

Edit2: tak nic nedam pise mi ze bolo dosazeno max velkost prilohy a ma to len 60kB a 600*400 tak neviem

Edit3: Prikladam slubene foto na ktore som aj zabudol :D Budem to ale pravdepodobne upravovat lebo to svieti az prilis silno takisto aj foto vyssie podsvietenie hmloviek je to moc podsvietene. Cez den to svieti na ruzovo a vecer to vidim vsade :D
nastavovanie sklonu svetiel, hmlovky, vystrazne
nastavovanie sklonu svetiel, hmlovky, vystrazne
P1120409.JPG (58.56 KiB) Zobrazeno 1354 x
Nastavenie sklonu svetiel
Nastavenie sklonu svetiel
P1120413.JPG (59.63 KiB) Zobrazeno 1354 x
Podsvietene nastavenie sklonu svetiel
Podsvietene nastavenie sklonu svetiel
P1120420.JPG (80.85 KiB) Zobrazeno 1354 x
Seat Altea XL 1,6 TDI
FoXo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FoXo »

Zaroven sa chcem opytat, ze kto ma tiez podsvietene tieto tlacitka a aj ovladanie kurenia a ak ma foto nech hodi a aj dake foto ako ich podsvecoval a tak potrebujem daku inspiraciu nabrat.
Dufam ze sa dakych foto dockam :D

Dakujem
Seat Altea XL 1,6 TDI
Kromanonek

Příspěvek od Kromanonek »

Tyjo, tak to mi v lanosiku nesviti vubec nic... divne...
Odpovědět

Zpět na „LANOS“