Přední náprava
Moderátor: Blue Lanos
Přední náprava
Zdravím všechny příznivce Espera. Mám jeden problém,můžete mi poradit???
Když jedu dost pomalu (tak na 1 nebo 2 stupeň) po větších nerovnostech jak rovně tak i s kolama v rejdu, ozíváji se mi občas z levé nápravy dost silné rány typu kov na kov. Jen když jedu pomalu. Tlumič a uložení tlumiče je dobrý,mám tam novou pružinu,žádné vůle na čepech sem neoběvil a uložení ramene se mi zdá taky v pořádku. Montpáka žádné vůle neodhalila.
Už fakt nevím co by to mohlo být.
Nemáte někdo s tím zkušenosti???
Předem dík za odpověď.
Když jedu dost pomalu (tak na 1 nebo 2 stupeň) po větších nerovnostech jak rovně tak i s kolama v rejdu, ozíváji se mi občas z levé nápravy dost silné rány typu kov na kov. Jen když jedu pomalu. Tlumič a uložení tlumiče je dobrý,mám tam novou pružinu,žádné vůle na čepech sem neoběvil a uložení ramene se mi zdá taky v pořádku. Montpáka žádné vůle neodhalila.
Předem dík za odpověď.
Daewoo Espero 1,8 MPI 70kw 7 let,plná výbava
Prostě bezva autíčko,jen kdyby mělo sklopné zad. sedadla
Prostě bezva autíčko,jen kdyby mělo sklopné zad. sedadla
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
???
tak to som zvedavy, mne to robi nieco podobne na 1,5 -ke
ked nieco zistis daj vediet
ked nieco zistis daj vediet
PREDAM - Daewoo ESPERO 2,0 8V SOHC, r.v. 96, zelena metaliza, Green vlozka, ABS, AirBag,klima spotreba kombi 6 - 7 l/100km, cena 60k, treba vidiet. tech stav 95%, vizualny stav 70%
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Renault Laguna 1.9 DCi Authentic combi, 79kW, r.v. 2002, naj.75tis. , ABS, 8x ABG, ..., man.klima, turbo,
Toto me delalo taky, nez jsem zjistil, ze to je tim, ze mam prasklou predni pruzinu a dela to ten ulomek, co zustal v ty misce, jak je usazena pruzina. Ale ze mi trvalo, nez jsme na to prisli
Jak vidim, ty uz ale mas pruziny novy, no tak to fakt nevim
Jak vidim, ty uz ale mas pruziny novy, no tak to fakt nevim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Přední náprava
swatch píše:Zdravím všechny příznivce Espera. Mám jeden problém,můžete mi poradit???
Předem dík za odpověď.
ja mam tento problem so zadnym pravym kolesom a v servise tam ziadnu chybu nenasli
Mne to robi tiez na zadnej naprave hlavne ked auto vhupne do priehlbinky. Tak sa mi zda ze to bucha rameno zadnej napravy o vyfukove potrubie. Dal som uz aj nove uchytenie vyfuku, ale robi to stale. Asi uz mam tlmice v pr**li.T-PK píše:mi to dělalo něco podobného na zadní nápravě a v servisu výměna silentbloků pomohla na 100%..MOZNA to bude stejny problem..
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Ja som menil tlmice v zadu. Podla servisaka neboli zle ale ked som ich vymenil bol to velikansky rozsiel. Buchanie v jamach prestalo...
Ale este jeden problem som mal. Ohyb vyfuku ponad zadnu napravu. Ten sa mi dotykal napravy pri zatazi alebo buchal pri nerovnostiach.... Musel som ohnut vyfuk... No a teraz mi zadny diel vyfuku nejde vodorovne ale smerom dole
Ale este jeden problem som mal. Ohyb vyfuku ponad zadnu napravu. Ten sa mi dotykal napravy pri zatazi alebo buchal pri nerovnostiach.... Musel som ohnut vyfuk... No a teraz mi zadny diel vyfuku nejde vodorovne ale smerom dole
to že bouchá výfuk o zadní nápravu se děje často a chce to prostě ohnout tak aby to nebouchalo . to že ti jde zadní díl jako dolů můžeš vyřešit jednoduše ven nějakej dřevěnej špalek a vlož ho mezi tu rouru a spodek kufru a do konce výfuku strč nějakou trubku a zatázhni nahoru a ohni ho jak budeš potřebovat
No s tym ohnutim toho vyfuku to nieje take jednoduche. Ja som to vtedy skusil.Lenze ten vyfuk je robeny tak ze zadny tlmic je uchyteny ku karoserii v strede a ked ohnes do rovna ten zadny diel,tak Ti poklesne ten ohyb k naprave. Takze som ho musel ohnut spat ... (mozno je aj na chybe to ze uz niekto predtym zvaral ten ohyb,ale co som si vsimol niektore espera,tak ten vyfuk nemaju moc vodorovne. Uvidim ked pride cas na vymenu stredneho dielu... )
Já měl na mysli ohnout jen tu trubku co vede ze zadního dílu ven k nárazníku jen pro optický dojem aby to vycházelo někde blíž k nárazníku a né tak moc dolu jako je to téměř na každém vyměněném výfuku . Musí se mezi tu trubku a karoserii auta dát nějaký nejlíp dřevěný špalek a přes něj to ohnout nahoru pak se ti právě neohne výfuk nikde jinde a nebouchá nebo něco podobnýho jen se změní místo kde vychází ven k nárazníku