Vzpery predni kapoty
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Vzpery predni kapoty
Nemate nekdo nahodou toho uz namontovane? Je to takova blbustka, ale rad bych si to dal do auta
A hlavne by me taky zajimalo, kde sezenu vzpery dozadu do kufru, protoze ty co tam mam uz jsou po tech 8 letech provozu auta docela unaveny
A hlavne by me taky zajimalo, kde sezenu vzpery dozadu do kufru, protoze ty co tam mam uz jsou po tech 8 letech provozu auta docela unaveny
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Je to taková machrovina Myslím ale, že celkem k ničemu, jen se zase o něco zhorší přístup k motoru...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Co to meles? Zhorsi? Prave zlepsi, neb to je po stranach a ne vepredu jako v originale. Stoji jeden kus asi 1000,-Ivan píše:Je to taková machrovina Myslím ale, že celkem k ničemu, jen se zase o něco zhorší přístup k motoru...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Stejně si myslím, že zhorší. Copak Ti ta velká zavazí? Takhle budeš mít dvě malý a ani si nenaliješ vodu do ostřikovačů...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Blue Lanos
a jeeeje take mam dve doma nejak som k nim prisiel Je tam na nej napisana sajta http://www.stabilus.com/default_e.asp
Ja uvazujem pouzit jednu aj na kufor pac my sedanisti tam mame len nejaky priblbly stoceny drat a ten uz sa trocha poddava taktze kufor sa vobec sam uz nechce nadvihnut Ma niekto ideu ako to narvat do kufra???
Ja uvazujem pouzit jednu aj na kufor pac my sedanisti tam mame len nejaky priblbly stoceny drat a ten uz sa trocha poddava taktze kufor sa vobec sam uz nechce nadvihnut Ma niekto ideu ako to narvat do kufra???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
jj ale ja som za ne nedal ani korunu
a este nezabudaj, ze ja tam mam spojler a ten teda lahky moc nie je
a este nezabudaj, ze ja tam mam spojler a ten teda lahky moc nie je
http://www.cardomain.com/id/27101976
http://www.supersport24.czT-PK píše:Hmmm,vypada to super,fakt DOST good,jeste najit firmicku ktera to k nam dovazi...Hodne se mi to libi...
Trochu jsem se predtim spletl, na webu pisou, ze v baleni jsou 2ks a cely to stoji 1050kc !!!
To uz je lepsi cena nez litr za jeden kus
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
TO MILOSH:
Milosi na zadne dvere kufra u hatchbagu mozesh tie vzpery vymenit
za "SKODOVACKE" z FAVORITA nebo FELDY...
tie skodovacke su sice cca o 2cm kratsie, ale je to v poho..
..ja som ich menil uz cca po 4-5tich rokoch...
No a k debate...
Ja mam sedana...a tie stocene "draty" mi dost vadia..
..lebo pri kazdom otvoreni kufra to straaasne vrrrrrzzzzzgaaa...
takze tiez planujem dat dozadu vzperu...
videl som v predaji aj cca 30cm dlheee...
..a tie by tam mohly byt akuraat..
takze DAM VEDIET AKO TO DOPADLO...
Milosi na zadne dvere kufra u hatchbagu mozesh tie vzpery vymenit
za "SKODOVACKE" z FAVORITA nebo FELDY...
tie skodovacke su sice cca o 2cm kratsie, ale je to v poho..
..ja som ich menil uz cca po 4-5tich rokoch...
No a k debate...
Ja mam sedana...a tie stocene "draty" mi dost vadia..
..lebo pri kazdom otvoreni kufra to straaasne vrrrrrzzzzzgaaa...
takze tiez planujem dat dozadu vzperu...
videl som v predaji aj cca 30cm dlheee...
..a tie by tam mohly byt akuraat..
takze DAM VEDIET AKO TO DOPADLO...