Aj vase auto kvitne po zime? Moje teda urcite..

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Lukasito

Aj vase auto kvitne po zime? Moje teda urcite..

Příspěvek od Lukasito »

Nejazil som vela v zime, ale boli casy ked som musel oca vozit do tatier na lekarske prehliadky. Cesty slane, auto sa mi umyvat nechcelo, a teraz aj podla toho vyzera :D Mam chyteny spodok dveri, aj z vnutornej strany, spolujazcove dvere rovno pod tou ciernou listou, trosku aj prahy no ale hlavne spodne casti dveri...co odporucate..ako osetrit a opravit tie hnede kvietocky. :roll:
Reklama

ppp

Re: Aj vase auto kvitne po zime? Moje teda urcite..

Příspěvek od ppp »

Mne kvitne hlavne to co som opravoval a odflakol, ale ked sa mi uz nechcelo pripadne sa mi vobec nechcelo davat kvoli tomu cely zadny naraznik dolu ale asi budem musiet.
Otazka znie, len ci je lepsie kvitnuce auto alebo flakate? Kedze sprej co som kupil naposledy namiesali inac nez ten co som kupil pred rokom a ktory sa nedal rozoznat od povodneho laku.
Lukasito

Příspěvek od Lukasito »

no zial mne kvitne tiez to co sa opravovalo...sprej mam este z min. roku, celkom ladi :D Kamarat vravi ze je velmi vhodne pouzit laminat, trosku presmirglovat a nastriekat zakladnou, porvchovou, a este lak. Na prahy som daval taky hrbolaty gumeny sprej alebo ako to nazvat, a prahy musim povedat ze celkom drzia, tam som striekal len ciernu zakladnu a v pohode...
ladinek

Příspěvek od ladinek »

:D tu základovku musíte ,ale dát nejlépe dvousložlovou ,aby měla nějakou tvrdost.A ten obroušený flek natřít odrezovačem a nechat působit,pak to odmastit a nazákladovat.Potom plnič mají ho i ve spreji a pak ten vrchní sprej /v barvě auta/
a všechny vrstvy přebrousit pod vodou 500-finále 1000 šmirkem -i

Problém je ten že opravovaná místa hodně chycená po zimě vždy vylezou bohužel -P
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
ppp

Příspěvek od ppp »

Nejake nerovnosti v laku ma nemozu rozhodit, ale ked uz tretikrat opravujem jeden kusok na blatniku a stale odtial vyteka hrdza a pritom o kusok vyssie uz to islo cez vonkajsi plech a tam to nepokracuje tak ma ide roztrhnut. A teraz namiesto opravovania hniloby musim este menit naraznik a samozrejme blatnik pod nim natierat, kedze je doskrabany. Dufam ze aspon od poistovne dostanem nejake "bolestne".
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo taky mi kvete uz na nej jde jaro-teda na formana :D ale uz jsem ho prelestil sprejem a je to dobry
kokta se zatim drzi statecne
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
benky71
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benky71 »

čo sa tomu čuduješ?ved tieto naše vraky majú už 13-14 rokov a neboli pozinkované tak preto kvitnú.
Lukasito

Příspěvek od Lukasito »

zeby som sa nejako extra cudoval, to povedat nemozem :D zalozil som tuto temu skor kvoli radam ako na to (na hrdzu) ako osetrovat/opravovat a pod.

vdaka za rady, ktore tu uz odbili.
ekzorcist

Příspěvek od ekzorcist »

No mne tam par drobnosti pribudlo, na tej striebornej to trosku vidno... Ale z anteny som 100% hrdze dal dole handrickou a WD-40kou.. Povzbudeny touto nahodickou, som takto odstranil aj 80% hrdzavej slzy na kufri pod svetlom. Z 5 cm dlhej a pol cm sirokej skaredej hrdze sa stala takmer nebadatelna 2 cm dlha cierna ryha v laku. Tak takyto typ davam ja na drobne a nehlboke kusky hrdze. WD40 aj deťom pred spaním!!!!!
Daewoo Espero 1.5 16V strieborná /elektróny / klíma / 272 500 km(predané)
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / tmavomodrá / 233 200 km(predané "spoluobčanom")
Daewoo Espero 1.5 16V / 1996 / zelená / 95 000 km / ABS, AIRBAG 1x, nast. volant, klíma
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“