Stěrače
Moderátor: Blue Lanos
Re: Stěrače
...to Foxo teď mám BOSCH a taky vržou...sandruš psala, že ty bezrámové nevržou, mě vrzaly dosud všechny ale stíraly dobře...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam tie FLAT bezramienkove.
Tamienkove sa mi nepacia a sa dost kazili aspon mne.
Snad to dako vyriesim
Tamienkove sa mi nepacia a sa dost kazili aspon mne.
Snad to dako vyriesim
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
-
- Kontaktovat uživatele:
No na octávku som dal Bosch ramienkové( No cena bola strašná) a fakt boli perfektné celý rok sa dosť používali a okno čisté a nevrzali ani trocha,na Renaulte máme Valeo banány a tiež uplne tiché a do sucha otierajú no ale Legyna je asi fajnovka lebo ani banám ani ramienko nevydrží viac ako 3 ,mesiace a to ich možno použijem tri razy za mesiac a potom vrzgajú a nestierajú ale vyriešil som to Valeo banán pokud je nový je dobrý takže je tam len cez leto a v zime dávam ramienkové z Teska a tie 3-4 mesiace sú perfektné a hlavne lacné takžeobčasný ladík na okne mi nevadí proste je potom vyhodím a je to Hele ono takto že aj ramienkové pokud sú nové tak to je dobré
-
Koupil jsem dneska flaty z tesca a ten sterac mi celo plochou te gumy nedolehne na okno. Takze u spolujezdce to nestira prakticky vubec? Je na to treba nahftit nejake adaptely nebo da se nejak zvysit pritlak. To je desive:-(
-
- Kontaktovat uživatele:
Nič v zlom ale flaty sú dobré len od normálné firmy treba Bosch ale Teska môžeš rovnou vyhodiť s nimi nič nenarobíš to je PL alebo Chyna takže si vyhodil korunky
-
no prave to kdesi hrozne chvalili tady. Ze to koupili za par kacek a dalo se to.
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Mám flaty kupované v Globusu. U spolujezdce to asi 3cm nedoléhá v klidové poloze. Ale při stírání jsou v pohodě. Na to, že je tam mám už 3roky, tak jsou stále v pohodě a krásně stírají.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
-
no mi ty tesco prave nedolehaji pri stirani cca na 15 cm u spolujezdce. U ridice ok
ahoj,
sice nerad ale dal som dole flat sterace vydrzali pol roka priamo od poliaka isli dobre ale vybehali sa v strede....
bol som v ospevovanom globuse Brno este taky vyber ako tam som nenasiel asi 5 regalov zaujmavych veci, kupil som par VALEO 2x 480CM klasicke ramienkove za 279 a konecne spokojnost, boli tam aj nejake americke ale tvrde, a nejake grafitove, ale valeo boli na osahanie najlepsie, je na krabici made in france tak uvidime co vydrzia
ahoj a nech to stiera ako ma
sice nerad ale dal som dole flat sterace vydrzali pol roka priamo od poliaka isli dobre ale vybehali sa v strede....
bol som v ospevovanom globuse Brno este taky vyber ako tam som nenasiel asi 5 regalov zaujmavych veci, kupil som par VALEO 2x 480CM klasicke ramienkove za 279 a konecne spokojnost, boli tam aj nejake americke ale tvrde, a nejake grafitove, ale valeo boli na osahanie najlepsie, je na krabici made in france tak uvidime co vydrzia
ahoj a nech to stiera ako ma
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
mikrovlnka Daewoo, radio Daewoo, babetta 210, 2 rychl.
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
cestný zavodny bycikel
pred Langosikom: s105, s120, s130, fav 136L LPG karbec,fiat polsky,oltcit,format 135LXi LPG
- Blue Lanos
Ja to hovorim, ze na lanosa len klasika Flat stierace nie su nejako vhodne na nas typ skla uz som to pocul od viacero ludi.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
mame to moc zaoblene predne sklo a tie stierace sa skor vybehaju
ahoj
ahoj
Lanos 1.5 8V, 63kW, disky 13" Alu Enzo, gumy Kleber, LPG Tartarini, spotreba leto 5.8l/100km :)
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel
Uz pouzivam len Tesco, a to 2x do roka nove a ziadny problem. Stieraju dobre a nevrzgaju. A za cenu 1 sady znackovych mam na dlho vzdy nove. Championy sli asi rok a pol, valeo tak isto a zbytocne drahe.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
vidim ze mas Leginu ma tiez tak vypukle sklo jak lanogs ? kolko stoja v tescu? Tesiek mam po ceste najblizie iba jedno, kde maju plny regal iba 16" flat a vobec im to nevadi, ze neni z coho vybrat. V globuse boli aj no name stierace kus za 50kc ale uz som s nervami v koncoch, druha sada za mesiac uz som mal strach ist do obycajnych, ale ked sa osvedcia aj tesco tak ich nabuduce zoberem aj ja, som alergicky na smuhy na skle preto z toho robim taku vedu
ahoj
ahoj
cestný zavodny bycikel
cestný zavodny bycikel