Nazdar. V tomto zimnim období mě nechce poslouchat moje centrální zamikaní.nejde odemknout.hlavně u řidiče.musim třeba až na popátý.nebo když zamikám tak se mi zamknou jen u řidiče a zbytek musim zamknout ručně.co stim. zámky mám promazané.ale v létě je to v poho.
Taky mi to občas dělalo, řekl bych že je to věkem. i když mě spíš neodemykali dveře u řidiče a spolujezdce. Má už to svý vůle a v chladu se materiál smršťuje a v teple natahuje. Jde o to, že se nejspíš v chladu vymezí jinak vůle v zámku a pak to neodemkne nebo nezamkne.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Je to celé nějaké čudné.a nejvíc mě štve že u dveřích řidiče se čudlík vytáhne jen do půlky.tak musim ho vytáhnout co největší silou.nedo párkrát odemikat a zamikat až se to chytne.lidi na mě koukaj na blbce.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
hmm, akurat som bol v tatrach a len nahodou som si vsimol, ze za studena sa mi nezatvara zamok spolujazdca (frajerka mi vosla do auta, aj ked bolo zamknute). tak som tym trocha pocvicil a zacalo to chodit. dvere sa mi koli tomi nechce rozoberat a tu v BA je predsa len teplejsie
Dano píše:dvere rozoberes aj na parkovisku na pockanie:)
To je fakt.ja už to mám taky nacvičené.
já už mám novej způsob. když mi nejdou odemknout přední dveře tak tam vlezu zadníma.nastartuju, zatopim dám cígo a čekam až to povolí.tak max 10 min.. Ale teď už je teplo tak to neblbne.
Dano píše:dvere rozoberes aj na parkovisku na pockanie:)
To je fakt.ja už to mám taky nacvičené.
já už mám novej způsob. když mi nejdou odemknout přední dveře tak tam vlezu zadníma.nastartuju, zatopim dám cígo a čekam až to povolí.tak max 10 min.. Ale teď už je teplo tak to neblbne.
Treba premazat zamok, vymenit riadiaci clen a nie nastupovat cez kufor. Co sme v blazninci? Este ked to urobis na mercedesi, tak nepoviem,ale ked ta niekto uvidi liezt cez zadne dvere do korejca, tak nam daewakom dobre meno nerobis...
Me blbne central ze strany spolujezdce, mam 3dverovou verzi, kdyz zamknu od ridice, vse je v pohode, kdyz od spolujezdce, zavrou se jen dvere u spolujezdce.
to je normalne, snimac (resp, 5 fuzovy motor ak to mas na clicker) je len vo vodicovych dverach, aj ked niektore auta ich maju aj v spolujazdcovych. pokial tam mas central od vyroby, tak u vodica mas len puzdro so snimacom a u spolujazdca len motorcek bez snimaca. da sa to este nazyvat centralom, ked zopnutim jedneho spinaca ovladas jeden motorcek ?
Hardcam píše:Me blbne central ze strany spolujezdce, mam 3dverovou verzi, kdyz zamknu od ridice, vse je v pohode, kdyz od spolujezdce, zavrou se jen dvere u spolujezdce.
Na mojej HB5 je elektrické zamykanie/odomykanie iba cez zámok dverí vodiča. Dvere spolujazdca sa zrejme odomykajú mechanicky... nejde motorček, iba to klikne s patričným odporom kľúča.
BTW aj mne sa dvere spolujazdca občas (tak po roku) neodomknú. Premazať !!!
Já mažu mažu WD 40. ale to je jen na chvíli.Jávim že dělám špatný obrázek,ale nějak se do auta dostat musim.Nevim.to auto měl dřív fotr a to je pojišťovák tak ty zámky se zamikali a odem. třeba 50x denně 7let.tak to bude stářim.ale řikám je zatim teplo tak to nezlobí.