Ahoj aveáci ,máte někdo zkušenost s loketní opěrkou pro aveo?Chci si ji koupit byl jsem přímo v prodejně chevrolet a tam mi nabídly na aveo za cca.2000 kč.Jaké máte vy když tak nahoďte odkazy!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
edie vždyt to je ona!!!
montuje se tak , že ji přišroubuječ na čtyři samořezky otázka asi 3 minut.Je k ní i takovej držák kterej pasuje přímo na ten plast uprostřed.Jinak je ta opěrka super!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Chlapaci omlouvam se zase otravuju ale - Ladinku - mohl bys prosimte vyfotit tu svoji loketni operku i jak je uchyneca?A jeste da se i posunout ve smeru k sajtrpace jak je to na odkazu -
Dnes jsem si byl v tomto obchodě vyzvednout objednané zboží a zaujaly mě tyto loketní opěrky. Prodavačka mě všechny ukázala a pobízela mě, mám-li tu auto, že si je můžu v autě vyzkoušet a podle toho se rozhodnout, která by se mě nejvíce líbila. To jen pro ty z vás, kteří uvažují o koupi. Mě zaujaly ty ceny a to, že bych po montáži nepřišel o možnost nadále používat držák pro láhev. Zde je odkaz http://www.autobyznys.cz/katalog/zbozi/ ... ?skup=80L4.
AVEO sedan 1,2 16V/ 72856 km Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Ahoj, no to je pekne, ale keby si posunul tu opierku a nedal ju medzi sedadla, aby ti neprekrývala držiak na fľašu , tak by ti prekryla pomaly celú ručnú brzdu... Takže nešpekuluj a daj si tu čo ma ladínek, aj ta trošku prekrýva ručnú brzdu, ale nie až tak a je to super originál na Avejko...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009 člen Aveo Fanclubu