nestartuje prosim o pomoc
Moderátor: Blue Lanos
nestartuje prosim o pomoc
zdravim vsetkych.mam espero 1.5 16 ventil.mam jednu otazocku.kto by mi vedel poradit.mam espero a nejde nastartovat.kontrolky svietia a starter ani tuk.ani necvakne a ani nezatoci.a za par hodin si to rozmysli a nastartuje a motor ide normalne bez problemou.ked to zhasnem tam zase nic.robi to aj ked je studeny a aj teply motor.uz si neviem rady co by s tym mohlo byt.nestretol sa niekto s necim podobnym?
- Reklama
Re: nestartuje prosim o pomoc
Co dělají kontrolky při startování? Jestli pohasnou úplně, tak je možná špatná baterka, jestli se jejich jas vůbec nezmění, tak možná spínací skříňka a jestli trochu pohasínají, tak možná startér.
Blbý je, že to dělá občas, až nenastartuješ vůbec, tak se ta porucha bude hledat mnohem líp
Blbý je, že to dělá občas, až nenastartuješ vůbec, tak se ta porucha bude hledat mnohem líp
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
diky za pomoc bola to spinacia skrinka.sikovny eletrikar to premeral a zistilo sa ze v polohe na start otoceny kluc mal spatny kontakt.lebo bol prasknuty kryt kde je spojena spinacka na tu krabicku kde su kable.ale uz je na ceste nova spinacka tak to uz bude snad v pohode.este raz diki za pomoc.
Zdravím, potreboval by som poradiť, báťa mi včera zveril do piatku svoje espero aby som sa mu naň pozrel,lebo servisu už neverí,tak skúša takto. Vraj mu nechce štartovať, no u mňa štartovalo normálne až na pár x čo ani neťuklo. Po otočení kľúča do polohy II kontrolky sa ani nerozsvietili, v polohe III(štart) tiež nič,ďalší pokus o štart kontrolky sa slabo rozsvietili (ale fakt že slabo, ledvaže bolo vidno že svietia) a v polohe III(štart) asi po cca 2sekundách sa kontrolky rozsvietili normálne a štartér začal točiť a naštartovalo, ďalší štart už normálny, servisáci mu už vymenili štartér,alternátor, skontrolovali káble poistky spínačku a dokonca kúpil aj novú baterku pred mesiacom a má s tým stále takéto problémy. Nemá s tým niekto skúsenosti? Čo by mohlo byť na chybe?
BMW 318i E30 coupe 1.8 8V 77kw (105PS) - r.i.p.
DAEWOO ESPERO 1.6 16V 85kw (116PS) bolok motora OPEL TIGRA, hlava ESPERO, 182,7Nm pri 5735rpm
+ nenormálny rozdiel (extrémne živý motor) :)
- tlak oleja (vysoký) :(
opäť 1.5 16V 66kw (90PS)
CITROEN XSARA VTR coupe (X2) 1.6 16V 80kw (110PS)
DAEWOO ESPERO 1.6 16V 85kw (116PS) bolok motora OPEL TIGRA, hlava ESPERO, 182,7Nm pri 5735rpm
+ nenormálny rozdiel (extrémne živý motor) :)
- tlak oleja (vysoký) :(
opäť 1.5 16V 66kw (90PS)
CITROEN XSARA VTR coupe (X2) 1.6 16V 80kw (110PS)
Na 100% je to oriesok spinacej skrinky.. Ta umela cast s kontaktmi pod volantom.. Pomoze vymena
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..