slaby vykon na 3-4-5stup

Moderátor: Blue Lanos

maco-lv

slaby vykon na 3-4-5stup

Příspěvek od maco-lv »

Cavte chcem sa informovat moje espero ma slaby vykon co sa tyka 3-4-5stupna na 1-2 je dost zive aj ma akceleraciu nemoze to byt rozpadnutym katalizatorom?
A v com by to malo byt? Do kopca je strasne lenive. Sviecky a kable maju cca 6mesiacov novy pal filter cakam na reakcie lebo 1.5 16v musi ist jak drak :lol:
Skoda 105l (Uz nebohá*)

Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované

Ford Scorpio ll Klaun combik, 2,5TD.92kw 123koni
polokoža,Tempomat,šiber,klima,central, 17´225x45 kolesá
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: slaby vykon na 3-4-5stup

Příspěvek od palikx »

serizeni predstihu,filtry.a ten kat ze tam neni ma taky vliv.(u moji nubiry to bylo po montazi katu najednou uplne jine auto.)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
maco-lv

Příspěvek od maco-lv »

ono katalizator tam je ale po case sa moze rozpadnut keramika a ta sa zvykne vyberat ja som ju este nevyberal tak neviem co skor.
Skoda 105l (Uz nebohá*)

Daewoo Espero 1.5I GLX rv 1997,Elektrony, Klima,Servo.El.okna,el.zrkadla.Zelená metaliza. Radio pioneer 4*45w zošrotované

Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Nic nevyberaj, keby sa ti rozpadla keramika tak by to hrkalo.. Katalyzator nechaj na pokoji. Ten ked je v haji zistis to na emisnej, a aj to bude len pripchaty alebo pripeceny.. Ja mam uplne novy KAT a tiez mi auto niekedy nechce tahat na tychto rychlostiach a neviem preco. Tiez mam vsetko nove okolo elektriky.
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GLX Sedan, Tmavozelena metaliza..
maco-lv

Příspěvek od maco-lv »

Rozmyslal som este nad kompresiou ale ak by bola zla kompresia tak by to robylo aj na 1-2stupny
skusim zohnat stroboskop a nastavit predzapal ale najak mi to nehra mal som opel asconu 1.8i a ten driapal asfalt a to som len brnkol po pedali :roll:
Skoda 105l (Uz nebohá*)

palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

ten 16 v je proradny a zakerny.
kabely vcetne privodniho od civky
svicky a predstih.a s tim si chce pohrat.nemusi byt idealni to ze je nastaven na 10 chce to projet a doladit.
a urcite kouknout na kompresi jestli neni nejaky problem
ted sem mel espero a po vymene vsech techto veci jede zas jako blazen.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
massic

Příspěvek od massic »

kde je vlastně umístěný benzínový filter? je to to co je ,,v pravo dole,, vedle pojistkove skrínky?
ppp

Příspěvek od ppp »

Benzinovy filter je pod prahom pred pravym zadnym kolesom. Taky asi 10 az 15cm dlhy valec asi 6 az 7cm v priemere. Z oboch stran v om konci hrubsia rurka. Hrubsia nez brzdove, ktore idu v blizkosti. Meni sa dost tazko ak este nebol meneny, je to tusim hlinik priteceny na zelezo, takze ako keby zletovane. Ja som musel menit aj rurky, ini pouzili novsie plastove hadice a iny typ filtru. Viac v "hladaj" :).
Neviem co presne myslis pod vpravo dole, ale ak ciernu plastovu nadobku s uzaverom navrchu tak to je zasobnik hydraulickej kvapaliny pre posilovac riadenia, ak hlinikovu nadobku s malym ventilkom naboku a dvoma rurkami zboku, tak to je zasobnik chladiacej zmesi pre klimatizaciu.
massic

Příspěvek od massic »

ahaaha, v pravo dole sem měl na mysli jako kdyz se otevre kapota;-) jakoze za levym svetlem.
a tak co to tam teda je? podle fotek z googlu to vypada podobne jako benzinove filtry a vedou od toho zakroucene kovove trubicky.
ppp

Příspěvek od ppp »

Tak nejak som to aj pochopil ;) ked som pisal:
Neviem co presne myslis pod vpravo dole, ale ak ciernu plastovu nadobku s uzaverom navrchu tak to je zasobnik hydraulickej kvapaliny pre posilovac riadenia, ak hlinikovu nadobku s malym ventilkom naboku a dvoma rurkami zboku, tak to je zasobnik chladiacej zmesi pre klimatizaciu.
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Jestli nemyslí aktivní uhlí na výpary z nádrže ;)
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
ppp

Příspěvek od ppp »

to by zhora nevidel iba ak by mal rontgenove videnie :)
peterha

Příspěvek od peterha »

cau, vyriesil si ten problem? ja mam ten isty, strasne slabo to ide na 3.,4. a 5. stupni a do kopca.. predtym to nerobilo.. a este k tomu mi auto niekedy skape ked vyradim na neutral, napriklad pred krizovatkou a ked chcem potom nastartovat, strasne dlho to startuje a piska ked startujem po tom skapani motora. ked startujem auto 1. krat tak to nabehne uplne normalne. vymenili sa tam filtre aj palivove cerpadlo a stale to robi..
maco-lv

Příspěvek od maco-lv »

to skapanie vyriešiš vyčistenim krokoveho motora to mač tam kde ti konči ta hruba rura zo vzduchoveho filtra a kde mas plynove lanko a ten vykon som zatial neriesil ale budem musiet vymenit veko rozdelovača a potom uvidim ale mam podozrenie na palivove čerpadlo že nama dostatočny tlak filter je novy popripade skontrolujem predzapal ale neviem este možno spojka by to mohla robyt podobne problemi som mal z vykonom na vsetkych rychlostiach a vtedy tiekol pomocny spojkovy valec chcel som dat vtedy menit celu spojku a mechanik vravel ze nieje potrebne ju vymenit mam podozrenie ze bude KO len sa im nechcela vyberat dementi sprosti.
Neviem ale je to dost podozrive ze len na 3-4-5 rychlosti tam bude nieco z elektonikov ako davkovanie zmesi Poliaci maju dobre rady na Daewoo Fórum len keby to bolo aj slovensky.
Skoda 105l (Uz nebohá*)

vladimir fodor

Příspěvek od vladimir fodor »

Tá spojka to môžebyť,ked má mať väčší záber tak prešmykne.
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“