Ahoj a vítej v klube! Moje rada je jednoduchá a praxí celkem prověřená. Zašel bych to znovu reklamovat a v případě, že nic, tak bych TRVAL na písemném stanovisku, kde ať ti klidně napíšou, že je vše OK! Klidně bych jim řekl, že s tímto stanoviskem půjdeš dojiného servisu Chevrolet. Vem si k tomu nějakého kamaráda. Nemusí nic říkat, jen u Tebe stát a ať má kravatu a černý kufřík.... Chlape netušíš, jak tohle funguje!! Klidně tohle dělej!! Nové auto, není chleba!! Pak napiš, jak jsi dopadl!!Armaron píše:-palck- píše:Ahoj Alvin, hadam nemas vypite, ked ta taketo myslienky obliehaju? Myslene zo srandy... Pocuje chlape, ako to ze nespoznas ci ti menili prevodovku? Hned v servisepri preberani vozidla by som pozrel, ved nova prevodovka nebude mat prevadzkovu "patinu", bude cista, taktiez budu stopy na skrutkach, ze bolo s nimi manipulovane.... nuz treba sa trochu pri preberani auta zahrat na kriminalistu. Ved taky servisny zasah ako je vymena prevodovky urcite na aute zanecha stopy. Chlapci, dajte sa poistit v D.A.S. servis potom bude mat k Vam celkom iny pristup. A ozaj pekne na viditelnom mieste vycapit nalepku poistovne. Ak sa servis nepostara, oni sa postaraju naisto. A vy si nebudete zozierat nervy. Bohuzial, ak to inac nejde musime si nejako svoje prava hajit.
Premyslal som uz aj nad D.A.S poistenim, asi to takto poriesim. Na kriminalistu som sa v servise nehral, nemam totiz skusenosti s autami, je to moje prve... ale dik za radu, nabuduce budem mudrejsi.
Sustanie pri zaradenej rychlosti
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Sustanie pri zaradenej rychlosti
hogofogo
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
Škoda 120 - moje škola, Škoda Favorit - první koupě, Daewoo Matiz - combi, z O na 100 nikdy:-) a konečně Chevrolet Aveo 1,2 16 V, r.v.2009, stříbrná metal.
člen AVEO fanclubu
- Reklama
Tak s tym kufrikom mas pravdu, ja som takto vymohol svagrinej nazad peniaze za reklamaciu sedacej supravy. A nemal som ani kufrik, len notebook na pleci a cierny kabat. Moje slova po prichode do predajne boli: Dobry den, pani xy mi dala plnu moc v zastupovani riesenia reklamacie sedacej supravy, chlapci to ste mali vidiet tu zmenu v spravani predavajucich co tam boli... samozrejme peniaze mala do troch tyzdnov domahogofogo píše:Ahoj a vítej v klube! Moje rada je jednoduchá a praxí celkem prověřená. Zašel bych to znovu reklamovat a v případě, že nic, tak bych TRVAL na písemném stanovisku, kde ať ti klidně napíšou, že je vše OK! Klidně bych jim řekl, že s tímto stanoviskem půjdeš dojiného servisu Chevrolet. Vem si k tomu nějakého kamaráda. Nemusí nic říkat, jen u Tebe stát a ať má kravatu a černý kufřík.... Chlape netušíš, jak tohle funguje!! Klidně tohle dělej!! Nové auto, není chleba!! Pak napiš, jak jsi dopadl!!Armaron píše:-palck- píše:Ahoj Alvin, hadam nemas vypite, ked ta taketo myslienky obliehaju? Myslene zo srandy... Pocuje chlape, ako to ze nespoznas ci ti menili prevodovku? Hned v servisepri preberani vozidla by som pozrel, ved nova prevodovka nebude mat prevadzkovu "patinu", bude cista, taktiez budu stopy na skrutkach, ze bolo s nimi manipulovane.... nuz treba sa trochu pri preberani auta zahrat na kriminalistu. Ved taky servisny zasah ako je vymena prevodovky urcite na aute zanecha stopy. Chlapci, dajte sa poistit v D.A.S. servis potom bude mat k Vam celkom iny pristup. A ozaj pekne na viditelnom mieste vycapit nalepku poistovne. Ak sa servis nepostara, oni sa postaraju naisto. A vy si nebudete zozierat nervy. Bohuzial, ak to inac nejde musime si nejako svoje prava hajit.
Premyslal som uz aj nad D.A.S poistenim, asi to takto poriesim. Na kriminalistu som sa v servise nehral, nemam totiz skusenosti s autami, je to moje prve... ale dik za radu, nabuduce budem mudrejsi.
Pro Palck...Přesně tak, jak píšeš! člověk dosáhne spravedlnosti a přitom nemusí křičet, může se chovat slušně a věcně. Abych to upřesnil...já nejsem věčně nespokojený šťoura, to vážně ne. Když vím, že pravdu nemám, tak to uznám, omluvím se a hotovo, ale když je nad slunce jasné, že chce protistrana využít toho, že vypadám pohodově, tak se prostě chci bránit!! U kalhot, nebo bot by mi to za stres nestálo, ale nové auto?? Nebo i ta sedačka?? To už není halířovka!!!!
Marná sláva...šaty dělají člověka...
Marná sláva...šaty dělají člověka...
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
[quote="hogofogo"]Pro Palck...Přesně tak, jak píšeš! člověk dosáhne spravedlnosti a přitom nemusí křičet, může se chovat slušně a věcně. Abych to upřesnil...já nejsem věčně nespokojený šťoura, to vážně ne. Když vím, že pravdu nemám, tak to uznám, omluvím se a hotovo, ale když je nad slunce jasné, že chce protistrana využít toho, že vypadám pohodově, tak se prostě chci bránit!! U kalhot, nebo bot by mi to za stres nestálo, ale nové auto?? Nebo i ta sedačka?? To už není halířovka!!!!
Marná sláva...šaty dělají člověka...[/quot
tak k tomu by som aj ja mohol pár vecí povedať ja už za 5 rokov som na dome 3krát menil strechu.
mal som problém s kritinou ktorá strácala farbu. až tak že sa na nej robili bielé flaky.
Na štasie už to mám poriadku ale po druhéj strane každý rok som mal novú strechu bez práce a ešte som na tom aj trošku zarobil ako odškodné.
Marná sláva...šaty dělají člověka...[/quot
tak k tomu by som aj ja mohol pár vecí povedať ja už za 5 rokov som na dome 3krát menil strechu.
mal som problém s kritinou ktorá strácala farbu. až tak že sa na nej robili bielé flaky.
Na štasie už to mám poriadku ale po druhéj strane každý rok som mal novú strechu bez práce a ešte som na tom aj trošku zarobil ako odškodné.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Lomngi, tak v tvojom prípade je to viac chválenie ako stažovanie sa
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Víš jak se to říká: "Nepochválíš-li se sám, nikdo to za Tebe neudělá:-))!"Jarik píše:Lomngi, tak v tvojom prípade je to viac chválenie ako stažovanie sa
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Ahojte, dik za tipy...
Mal by som ale este jednu otazku... Teraz ked je vonku chladno a hlavne ked su cez noc a rano hmly, tak rano po nastartovani sa ozve taky neprijemny hlasny pisklavy zvuk od motora - pripomina to klzajucu gumu po mokrom kove, potom to na chvilku prestane a ked zaradim jednotku alebo spiatocku tak to este par metrov piska a potom to prestane a uz sa to vobec neozve. Az na druhy den opat pri prvom startovani. Zatial to robi len ked je vonku hmla, vysoka vlhkost vzduchu. Ak je sucho, tak ziaden piskot nepocut. Moze to mat s tym suvis, alebo je to nieco ine? Mozno len cez noc sa niekde dostane vlhkost a rano sa to po par metroch osusi... No neviem.
Mal by som ale este jednu otazku... Teraz ked je vonku chladno a hlavne ked su cez noc a rano hmly, tak rano po nastartovani sa ozve taky neprijemny hlasny pisklavy zvuk od motora - pripomina to klzajucu gumu po mokrom kove, potom to na chvilku prestane a ked zaradim jednotku alebo spiatocku tak to este par metrov piska a potom to prestane a uz sa to vobec neozve. Az na druhy den opat pri prvom startovani. Zatial to robi len ked je vonku hmla, vysoka vlhkost vzduchu. Ak je sucho, tak ziaden piskot nepocut. Moze to mat s tym suvis, alebo je to nieco ine? Mozno len cez noc sa niekde dostane vlhkost a rano sa to po par metroch osusi... No neviem.
Chevrolet Aveo 1.2, 8V, 53 kW/72 HP, sedan
stačí použiť mydlo na klinové remene alebo po prípade ked pojdeš do servisu nakolko je auto v záruke nech ti ich a nasponuju.Armaron píše:Ahojte, dik za tipy...
Remene to robia pri prutkom zábere to chvílku píska. a pravdepodobne ten na alternátor
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Nie chlapci,nemal som vypité,ve´d Manín ani iná Daewrolet zrazy nie sú každý deň ,iba ma napadol ten vodvaz,pri čítaní toho titulku,bez dĺžňov a mäkčeňov sa to dá prečítať všelijak,reku nech je aj trošku švandy
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Musel bych ten zvuk slyšet, ale podle toho, jak to popisuješ, tak se asi jedná o klínový řemen.... Zkus, jestli není volný.Armaron píše:Ahojte, dik za tipy...
hogofogo
člen AVEO fanclubu
člen AVEO fanclubu
Tak som to "cvrlikanie" trochu sledoval. Ono to uz nerobi len pri zaradenej rychlosti, ale aj na volnobehu ale pri miernom stlaceni plynoveho pedalu - zhruba 1500 otacok. Je to take "cvrlikanie" ako keby motor siel nasucho. Pocut to zvonku a aj zvnutra. Na roznych forach som sa docital, ze takto sa mozu prejavovat aj ventily. Co si o tom myslite?
BTW... bol som s autom na 1. garancke - spomenul som tam aj tento problem, vraveli ze uz by to nemalo robit, kedze mi menili celu spojku - presmykovala - vid prispevok k teme (viewtopic.php?f=77&t=15049&start=45). Lenze po prevzati auta (po tyzdni v servise) to cvrlikanie tam stale je a veru poviem vam, ze ma to riadne hneva. S autom som vcelku spokojny - priestranne, pohodlne, pekne, - akurat od zaciatku sa kopia problemy (prevodovka, spojka ...) Viete mi pripadne poradit nejaky kvalitny servis v Kosiciach alebo okoli? Zatial som servisoval v PanEuro v KE, kde som aj auto kupil, ale dost ma sklamali svojim pristupom a neschopnostou najst a odstranit chybu (myslim to cvrlikanie). Vyhovaraju sa, ze ho nepocuju, pricom kolegovia v praci, alebo ostatni, ktorych som posadil do auta mi to cvrlikanie potvrdili. Tak uz neviem, co sa da este robit?
BTW... bol som s autom na 1. garancke - spomenul som tam aj tento problem, vraveli ze uz by to nemalo robit, kedze mi menili celu spojku - presmykovala - vid prispevok k teme (viewtopic.php?f=77&t=15049&start=45). Lenze po prevzati auta (po tyzdni v servise) to cvrlikanie tam stale je a veru poviem vam, ze ma to riadne hneva. S autom som vcelku spokojny - priestranne, pohodlne, pekne, - akurat od zaciatku sa kopia problemy (prevodovka, spojka ...) Viete mi pripadne poradit nejaky kvalitny servis v Kosiciach alebo okoli? Zatial som servisoval v PanEuro v KE, kde som aj auto kupil, ale dost ma sklamali svojim pristupom a neschopnostou najst a odstranit chybu (myslim to cvrlikanie). Vyhovaraju sa, ze ho nepocuju, pricom kolegovia v praci, alebo ostatni, ktorych som posadil do auta mi to cvrlikanie potvrdili. Tak uz neviem, co sa da este robit?
VYRIESENE
Cez vikend som to este vsetko riadne preskumal a bola to vypadnuta hadica na strane spolujazdca pod priehradkou - blizko pri stredovom paneli (nepozrel som este do manualu, co je to za hadicu). Ale po zasunuti na povodne miesto vsetko to sustanie a cvrlikanie prestalo a v aute je pekne ticho ako predtym Tiez ma mohlo napadnut sa tam pozriet ako prve... Foto prilozene. Najvtipnejsie na tom celom je, ze mi kvoli tomu v servise vymenili prevodovku, pretoze podla nich to bolo v tom Ta hadica ide von celkom lahko, takze je mozne ze spolujazdec ju nohou lahko vykopol.
Cez vikend som to este vsetko riadne preskumal a bola to vypadnuta hadica na strane spolujazdca pod priehradkou - blizko pri stredovom paneli (nepozrel som este do manualu, co je to za hadicu). Ale po zasunuti na povodne miesto vsetko to sustanie a cvrlikanie prestalo a v aute je pekne ticho ako predtym Tiez ma mohlo napadnut sa tam pozriet ako prve... Foto prilozene. Najvtipnejsie na tom celom je, ze mi kvoli tomu v servise vymenili prevodovku, pretoze podla nich to bolo v tom Ta hadica ide von celkom lahko, takze je mozne ze spolujazdec ju nohou lahko vykopol.
- Přílohy
-
- Hadica.JPG (38.11 KiB) Zobrazeno 2373 x