po zime neštartuje...

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
foose

po zime neštartuje...

Příspěvek od foose »

zdravím potreboval by som poradiť, neštartuje mi auto po zimnom statií /Nexia 1,5 16v dohc/ benzin do motora ide , sviečky iskru hádžu , čerpadlo počuť ako nasáva benzín z nádrže ,,,, rozdelovač bol dost zadrbný ale ten som vyčistil... tak už fakt neviem som bezmocný...:( pred zimou auto išlo v pohode akurát čo si spomínam som musel čistiť sviečky bo ich zahádzalo olejom...dík za rady....
Reklama

palikx
Kontaktovat uživatele:

Re: po zime neštartuje...

Příspěvek od palikx »

jak dlouho auto stalo?
a jinak vsecko vysusit a vyzkouset zda benzin skutecne jde az do valcu tedy jestli jsou svicky mokre.
pak vypustit benzin a nalejt uplne cerstvy.
pokud je jiskra jasna a silna mohly umrit svicky(takly se mi to stalo -favorit najednou ze dne na den nesel nastartovat.vymenil jsem svice a uz jede na brnk)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
foose

Příspěvek od foose »

auto stalo cca 3-4 mesiace ,, benzin tam urcite ide , sviecky boli mokre , potom sa to uz len prechlastavalo , sviecky iskru hadzu... co ma zarazilo dost ,,vycistil som rozdelovac nahodil spet a auto zmenilo uplne zvuk pri toceni motora ide ako keby naprazdno... ako zacnem tukat do plynu tak v tom momente ako keby normal toci s motorom... pre mna zahada -P , kable z rozdelovaca som si pooznacoval takze som ich urcite nepoplietol...uz ma to auto serie ,ach stará dobrá Ascona... :(
Serpico

Příspěvek od Serpico »

...svíčky mohou házet jiskru mimo válec a namontované už nikoliv, jsou mokré a " uchlastává " se to, dej na radu palikxe a vyměn je...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
foose

Příspěvek od foose »

oukej teda diki za rady , v sobotu idem rozoberat jedneho lanosa tak si vezmem stade sviecky a uvidim co to povie... inac este by som chcel poprosit , dumal som tu po webe nejaku fotku toho plastoveho kritu rozdelovacu z vnutornej strany mam pocit ze tam je nieco ulomene na strednom kontakte co ide od cievky... nepomohol by mi niekto?? Dˇakujem
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“