![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
U feldy to bylo jednoduchy otevrel jsem kapotu a videl ale tady vidim prd.
![-P](./images/smilies/smiley23.gif)
Co s tim? Neexistuje nejaky cidlo ne bo merka jednoducha levna
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
A vieš mám prezradiť čo si používal ked bolo -15, a nádrž je ešte celá? Mráz mu neuškodilxwing píše:Ja tam este letnu zmes z minuleho roka a ne ane sa minut
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Zakonzervoval a zaparkoval v teplé garáží a čeká na jarolomngi píše:A vieš mám prezradiť čo si používal ked bolo -15, a nádrž je ešte celá? Mráz mu neuškodilxwing píše:Ja tam este letnu zmes z minuleho roka a ne ane sa minut
Ja som to nepouzival, pretoze pri takej kose nebolo mokro a nebol teda dovod ostrekovat... ale vcera som striekal, takze vsetko OKlomngi píše:A vieš mám prezradiť čo si používal ked bolo -15, a nádrž je ešte celá? Mráz mu neuškodilxwing píše:Ja tam este letnu zmes z minuleho roka a ne ane sa minut
Ved nadobka neni hermeticky uzavreta, takze pri tuhnuty kvapaliny sa moze kvapalina zvecsovat smerom k otvoru, proste je ako pastelinaScorpion.11 píše:A to jsi neměl při těch mrazech -15 až -21 strach,že ti praskne nádobka![]()
Presne tak .ja som to vyťahoval s hadicou ako na víno. A doplnil zimnou zmesou. Čerpadlo by bola drahá sranda.xwing píše:Riskoval ako riskoval, ale co mam robit ked sa letna kvapalina neminie ? To ju mam slamkou vycucat alebo co ?
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Toto jsem už zažil i já,když jsem jel s Avii z Prahy do Brna a přestali mi jet stěrače tak jsem takhle stíral i já,abych něco aspoň viděl a dojel v pořádkuladinek píše:![]()
potom by jsi koupil kyblík s vodou , houbu a umýval za jízdy
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |