Demontáž převodovky řízení

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Pier

Demontáž převodovky řízení

Příspěvek od Pier »

Dobrý den všem, mám takový problém pří drobném ťukanci na parkovišti mi jeden starší pán ohnul pravou tyč řízení při nárazu do kola. Rozhodl jsem se tedy že ji vyměním ale nemohl jsem ani za boha povolit šrouby které drží tyče na převodovce řízení až jsem ho strhnul. A Nahle se s toho stal neřešitelný problém asi budu muset vytahnout celou převodovku i s tyčema a venku na stole kde bude prostor to povolit. Zajímalo by mně ale zda- li půjde vytahnout převodovka i s tyčema ven najednou, protože v dílenské přiručce se píše, že při demontáži převodovky se musí tyče povolit a vytahnout zvášť. Umněl by někdo odpovědět ???
Reklama

Pier

Re: Demontáž převodovky řízení

Příspěvek od Pier »

Tak převodovka šla demontovat i s tyčema sice velmi těsně, ale šla. Nyní řeším problém kde sehnat novou, protože celý ten hliníkový odlitek je přelomený na 3 části. V jakém cenovém rozmezí by se převodovka mněla pohybovat? A nevěděl by někdo o nějaké? V sobotu se pojedu podívat na polské vrakoviště, tak bych potřeboval vědět orientační cenu. Díky
peter bendr

Příspěvek od peter bendr »

čaute mam taky problem že ked idem rychlejšie do zakruty tak mi uplne blbe riadenie čim to bude proste som išiel do pravotočivej zakruty dost zalomena a rychlejšie a v tom mi vnutorne koleso ako keby sa vspriečilo ako keby sa trošku natočilo do lava čim to može byt ako keby bolo urobilo osmičku ???
krowman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krowman »

peter bendr píše:čaute mam taky problem že ked idem rychlejšie do zakruty tak mi uplne blbe riadenie čim to bude proste som išiel do pravotočivej zakruty dost zalomena a rychlejšie a v tom mi vnutorne koleso ako keby sa vspriečilo ako keby sa trošku natočilo do lava čim to može byt ako keby bolo urobilo osmičku ???
No rozhodne si zkontroluj vsechny cepy na rizeni i spodni cep ramene. Neco podobnyho nam to delalo na jumperu, po vymene ok.
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
peter bendr

Příspěvek od peter bendr »

dakujem za radu som si aj myslel že by to mohli byt čapy na tičkach riadenia :)
Odpovědět

Zpět na „LANOS“