Mnoho z Vás už asi videlo Chevrtolet Cruze, či už naživo, v telke, alebo aspoň daku foto v novinach. Bol som na dovolenke na slovensku na Orave, a ako som tak šiel v Námestove som videl predajnu Chevrolet a vonku modrý Cruze vo výbave LS Plus a krásna čierna Epica. Tak som si povedal že sa zastavim a hodim očko, ( ako keby v Bratislave neboli rovno 4 predajne Chevrolet
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
) vonku sedeli dvaja starsi chalani, dal som sa snimi do reči, jeden servisák a druhý predajca, a hodil som temu Chevrolet Cruze, či len ako 4 sedan alebo aj dake to kombi, a ked trošku videli že sa vyznám tak boli otvorenejši. "Vraj" Cruze ma byť do 1-2 rokov ako 5 dverák a cca 2-3 roky ako kombičko, samo že som nadhodil aj tému Xenony, a LED denné svietenie, taktiež mi bolo povedané že maju byť BI-XENONY a aj LED denne svietenie, motorizácia sa zrejme nezmeni, a nakonec mi povedal že o ten 1-2 roky s prichodom verzie kombi by mal začat
VÝPREDAJ Lacetti SW ževraj z výraznými zľavami, uvidíme čo ja na tom všetkom pravda
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ale sám predajca mal ako služobné auto ten Cruze a povedal že auto pekne sedí na ceste, aj jazdné sú super a určite by nemenil, silná inšpirácia
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
ale ja osobne by som skôr bral to kombíčko
![:o)](./images/smilies/smiley25.gif)
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.