Jak je to s převodovkama?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jak je to s převodovkama?
Nazdárek, hele nevíte jak je to s převodovkama? Trochu mě vadí, že při stovce jsem už přes 3000 otáček . Přemýšlel jsem o nějaké alteraci z Opla. Nevíte o tom někdo něco?
- Reklama
3000 otacok pri stovke je uplne normalne. je to tak na vacsine aut (favorit, felicia, fabia, peugeot 307, nisan suny, daihatsu....) nexia je prve auto co jazdim, co ma tak nizke otacky pri stovke (2500ot/min). vsak je to aj citit pri jazde v kopcoch, na druhej strane je spotreba 6.5 l /100 km pri 130-140 bezna zalezitost o com sa ostatnym autam moze len snivat.
Muzete sem nekdo napsat otacky vs. rychlost u nexie? treba 20-40-60-80-100km?
Nejak mi spatne ukazuje tachac, tak abych si to potradne seridil
Nejak mi spatne ukazuje tachac, tak abych si to potradne seridil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, tak to máš lepší najít si místo, kde Ti radar ukazuje aktuální rychlost. Bývá to v každém větším městě, tak si někdy udělej z vesnice výlet do města
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ivane, neser
U nas v UL uz je tech ukazatelu rychlosti docela dost, no asi to bude jediny reseni. Ale aby to bylo presnejsi, je treba to merit treba kdyz pojedu 80 - 100km. A na to prdim, abych nekde platil pokutu ze jsem jen jel rychle kvuli mereni tachometru
U nas v UL uz je tech ukazatelu rychlosti docela dost, no asi to bude jediny reseni. Ale aby to bylo presnejsi, je treba to merit treba kdyz pojedu 80 - 100km. A na to prdim, abych nekde platil pokutu ze jsem jen jel rychle kvuli mereni tachometru
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zase to budeš mít černý na bílým i s fotografiímilosh píše:Ivane, neser
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán