koupit ojetý MATIZ

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
robur

koupit ojetý MATIZ

Příspěvek od robur »

Zdravim vsecky,
chtel bycch koupit pro mamu(65 let) nejake auticko a padl mi do okaMATIZ, ale jelikoz se v tom vubec neorijentuji, chci se zeptat na radu:
nasel jsem nejaka ojeta vozitka, cenu planuji tak do 50.000, ale nevim, zda to ma cenu, neco jsem nasel, dam sem linky, jeden je z AAA a to nemam moc duveru, dalsi je od soukromeho prodejce, tam se mi zase nezda tachometr....
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... iz/7770576
http://auto.bazos.cz/inzerat/4929860/Da ... -000Kc.php

problem je, ze pokud si dam zkusebni jizdu, sam toho moc nepoznam (mam skoro 6x vetsi motor :D ), krom toho se obecne moc v autech nehrabu....

tak diky za radu...

michal
Reklama

Vojta

Re: koupit ojetý MATIZ

Příspěvek od Vojta »

Pokud se týká tachometru, docela bych tomu věřil, protože osobně znám jednu majitelku, jejíž Matýsek má najeto po 11 letech 36400km. Oba vypadají dobře, ale chtělo by to na zkušební jízdu vzít někoho, kdo se v autech vyzná. A jestli je to z okolí Prahy, tak jedině Palikx. Domluv se SZ.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ja som tiež kúpil Matízka v AAA (dovoz zo zahraničia) a som spokojný, kein problem :lol: :lol: :lol: -i .
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
robur

Příspěvek od robur »

aha, tak dikec ja to zkusim, spis asi ten melnik s 80.000 km, navic AAA fakt moc neverim
robur

Příspěvek od robur »

nojo, mozna je ta neduvera k AAA moje stara a mnou zivena paranoia :D
robur

Příspěvek od robur »

jo a kdyztak, na co si mam dat pozor (kdyz je to kara 1999/2002)? vy jako zkuseni uzivatele urcite vite, co je problemovy, ctu si to tady sice na forech, ale uz se me z toho mota hlava
Hawlinka

Příspěvek od Hawlinka »

Ahoj, před rokem jsem řešila stejný problém s koupí.. Taky jsem uvažovala o AAA, ovšem hned po první návštěvě z toho sešlo.. Z bohaté internetové nabídky asi 25 Matizů se reálně nacházel v databázi AAA pouze jeden. Katastrofální stav za katastrofální prachy.. Nakonec jsem svého Máťu našla až u soukromníka v Praze, ale odradila mě dálka. Právě Palikx se mi nabídl, že je ochoten se mi na Matize "technicky podívat" a zhodnotit jej. Jak nabídl, tak učinil. Objektivně napsal všechny nedostatky, takže jsem jela do Prahy s jasnou představou. Palikxe sice osobně neznám, ale mnozí mi dají za pravdu, že je odborník.. Můj Máťa měl taky před koupí najeto cca 80 tkm (cena s letníma na discích 44 tis.) a dotyčný prodávající byl opravdu solidní, takže věřím, že tacháč přetočený nebyl (potvrdili i jiní). Stav perfektní, za rok nepřetržitého ježdění investice pouze do nové baterky a spínače výhřevu okna..

Takže moje rada zní: Matiz od soukromníka a kontaktovat Palikxe
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Ono nie je nad odborníka,pri kúpe jasne,najlepšie s Palikxom,ja som napríklad vtedy nemohol kupovať od súkromnika,jedine z Bazáru,lebo sme nedisponovali potrebným obnosom v hotovosti,bol som nútený využiť služieb lízingu a to sa akosi na autá od súkromníkov nedá :( :( :( v mojom rípade by sa dalo u súkromnika niečo poriešiť s cenou,bola vtedy na hornej hranice ponuky v tom čase,ale s kvalitou som spokojný,bez problémov sme najazdili 32 000 km.
ba306ro.jpg
ba306ro.jpg (12.34 KiB) Zobrazeno 2165 x
fotka môjho Matízka ešte z ponuky AAA online :D
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“