Diagnostika LPG BRC
Moderátor: Blue Lanos
Diagnostika LPG BRC
Zdravim vas, chcel by som sa spytat , akym kablom je mozna diagnostika LPG zariadenia znacky BRC, mam odfotenu nejaku krabicku , co vyzera ako RJ , a je nanej klasicky "MIDI" konektor. Akurat ze nikde na nete ani na viakene som nenasie kabel pre tento typ konektora ... neviete mi poradit schemu kabla , pripadne kde by som taky kabel rovno kupil ?
PS: Mozno na viakene je, len ja som si ho nevsimol ......
DAKUJEM
PS: Mozno na viakene je, len ja som si ho nevsimol ......
DAKUJEM
- Přílohy
-
- DSC02582.JPG (63.83 KiB) Zobrazeno 6399 x
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diagnostika LPG BRC
To zoženieš len v servise kde majú takéto systémy a hlavne majú softvér na BRC.Neviem s kade si ale na východe SK sa tento systém ťažko nachádza ale v KE sa možno dá no písklni s kade si a uvidíme.
software uz mam (na nete je vsetko ) len ten kabel by som potreboval ....-peha- píše:To zoženieš len v servise kde majú takéto systémy a hlavne majú softvér na BRC.Neviem s kade si ale na východe SK sa tento systém ťažko nachádza ale v KE sa možno dá no písklni s kade si a uvidíme.
-
- Kontaktovat uživatele:
No ani my tern kabel nemáme lebo BRC sa montuje vetšinou v okolí BA a kábel je vetšinou súčiasť softvéru no a ten žiaden servisman nepožičává dokonca aj u nás má káble šéf odložené a ako som tak pozeral tak ani v okolí KE neviem najsť BRC no zajtra idem do servisu tak sa Ti pozriem kde sa to dá na blízku
ok diki moc, inac pozeral som po tych kabloch http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=7 , konkretne toto http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=7&prodid=106 , je tam asi ten kabel co potrebujem, lenze je to samica , a na tej RJ je tiez samica, tak neviem ......
- Přílohy
-
- aaa.JPG (53 KiB) Zobrazeno 6392 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ťažko povedať my máme originálné káble takže sa v týchto náhradách nevyznám
Prosim ta upol by si ten soft,ja sa skusim spytat jedneho co robi lpg,ci nevie nieco o tom kabli. On ma klasicku diagnostiku s ledkami.
samozrejme, len si niesom isty ci ten soft ja az taky dobry , pretoze pred spustenim si hned pyta pripojit RJ na COM, ak nieje , tak program sa ani nespusti ... je dost mozne ze sa nespusta este preto, lebo ja na svojom notasi COM nemam .... ak mas COM tak to vyskusaj a napis ako to ide ....rolt píše:Prosim ta upol by si ten soft,ja sa skusim spytat jedneho co robi lpg,ci nevie nieco o tom kabli. On ma klasicku diagnostiku s ledkami.
(progam som skomprimoval a rozdelil aby sa tu dal upnut , po dekomprimacii ma cca 3 MB, ak by neslo , tak mi napis mail a ti ho tam poslem)
- Přílohy
-
- Justcz.part02.rar
- (178.29 KiB) Staženo 256 x
-
- Justcz.part01.rar
- (195.31 KiB) Staženo 253 x
nejde spustit ani mne na kompe s com portom
ukazuje ti to toto ?rolt píše:nejde spustit ani mne na kompe s com portom
ak ano ta to bude potom nejaka blbost .... alebo fakt treba pripojit kabel ... ak by si mal moznost to overit , bol by som ti velmi vdacny ......
- Přílohy
-
- bb.JPG (7.2 KiB) Zobrazeno 6379 x
Ano presne to mi ukazuje a ohladom toho kabla som sa dozvedel,ze mu zobrali minuly rok papiere na prevadzku lpg dielne,tak ako viacerim ahoj.Moze na tom nieco byt? Takze musim zavolat do Ziliny ci to tam fachci...
Takze nakoniec som zistil ze potrebujem toto:
- Přílohy
-
- diagnostikaLPG.JPG (27.86 KiB) Zobrazeno 6040 x
V tomto sa teda nevyznám, ale čo takto pozrieť na prepojenie kábel s oboma koncovkami samec, neexistuje také niečo ?
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Tento splyňovač poznám a viem nastavyť aj bez toho ledkového bazmegu.rolt píše:Ano presne to mi ukazuje a ohladom toho kabla som sa dozvedel,ze mu zobrali minuly rok papiere na prevadzku lpg dielne,tak ako viacerim ahoj.Moze na tom nieco byt? Takze musim zavolat do Ziliny ci to tam fachci...
Chevrolet Orlando 1,8 16V 104KW r.v.2012
Chevrolet Aveo 1,2 16V 62KW r.v.2010 predané
Daewoo Espero 1,5 16V 66KW r.v.1996 predané
Škoda Felícia 1,3 50KW LPG post mortem
Škoda 105 LS 37KW post mortem
Chevrolet Aveo 1,2 16V 62KW r.v.2010 predané
Daewoo Espero 1,5 16V 66KW r.v.1996 predané
Škoda Felícia 1,3 50KW LPG post mortem
Škoda 105 LS 37KW post mortem