Amaterska uprava laku
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Amaterska uprava laku
jestli mas tu barvu dvouslozkovou, tak je lak zbytecny, navic kdyby se mel pouzit tak jedine dvouslouzkovy a natrit alespon dvakrat
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Tak som to dnes dokoncil.
Ci je to dobre to neviem... to zistim po par mesiacoch, ci sa bude tvorit korozka a pekne mi to bude kvitnut.
Co je to dvojslozkova farba ? Prepokladam ze okrem farby to obsahuje este nejaku primes, tak prezrad aku.
Ak teda nepocitam tuzidlo, lebo vo finale by to uz bola trojzlozkova farba
Ci je to dobre to neviem... to zistim po par mesiacoch, ci sa bude tvorit korozka a pekne mi to bude kvitnut.
Co je to dvojslozkova farba ? Prepokladam ze okrem farby to obsahuje este nejaku primes, tak prezrad aku.
Ak teda nepocitam tuzidlo, lebo vo finale by to uz bola trojzlozkova farba
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
no to nevim kde beres jakou treti slozku, ale dvouslozkova je barva+tuzidlo to jsem nevynalezl ja, to tak je dano od jakziva
jestli to bylo obrousene, odmastene a barvy tam je dostatek, tak to korodovat nebude
jestli to bylo obrousene, odmastene a barvy tam je dostatek, tak to korodovat nebude
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Ahaaa.
Ja som myslel, ze ked sa povie dvojslozkova farba, ze je to uz od vyroby farba + nejaka primes (lak, metaliza apod)
Tuzidlo je ako samostatny produkt, tak ma to nenapadlo dat do suvisu s farbou, kedze to tuzidlo sa pridava dodatocne, aby farba uschla
Hlavne ze uz to mam hotove, i ked ten povrch neni hladky ako original od vyrobcu, kedze to bolo robene stetcom, ale aspon mam dusu na mieste
Ja som myslel, ze ked sa povie dvojslozkova farba, ze je to uz od vyroby farba + nejaka primes (lak, metaliza apod)
Tuzidlo je ako samostatny produkt, tak ma to nenapadlo dat do suvisu s farbou, kedze to tuzidlo sa pridava dodatocne, aby farba uschla
Hlavne ze uz to mam hotove, i ked ten povrch neni hladky ako original od vyrobcu, kedze to bolo robene stetcom, ale aspon mam dusu na mieste
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Hladke to stetcem nebude nikdy idealne, poradil bych ti to rozbrousit a rozlestit, ale vim kolik tam je barvy original, tak od toho ruce pryc
Tak at ti to slouzi a nerezne
Tak at ti to slouzi a nerezne
AKRI - (byl) Muž z Ria !
ahoj xwing tak jak to tehdá dopadlo?podařilo se? nahoď fotky ať vídíme jak si to provedlo!!!
já spravoval taky rožek kapoty byl tuknutý už u nového auta,spraveno a nerezne nic tužka v chevrolet stála cca 230kč
já spravoval taky rožek kapoty byl tuknutý už u nového auta,spraveno a nerezne nic tužka v chevrolet stála cca 230kč
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Dopadlo to fajn... dufam teda...
Ak bude lepsie pocasie, tak sem hodim fotku.
Farbu som normalne zarobil z dvoch zloziek (farba-tuzidlo) nanasal stetcom, nemal som tu chevrolet tuzku.
Len ten stetec urobil hrubsiu vrstvu, takze je vidiet taky mikro schodik medzi origos lakom a tam kde som to nanasal, ale kto nevie kde ma hladat ani si to nevsimne
Farbu som normalne zarobil z dvoch zloziek (farba-tuzidlo) nanasal stetcom, nemal som tu chevrolet tuzku.
Len ten stetec urobil hrubsiu vrstvu, takze je vidiet taky mikro schodik medzi origos lakom a tam kde som to nanasal, ale kto nevie kde ma hladat ani si to nevsimne
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------xwing píše:Dopadlo to fajn... dufam teda...
Jsi pašák " xwing " a doufám že tě ta vlastnoručná oprava blatníka potěšila ahoj a nech ti to nekvitne "Vazoun"
...nedovoluji si kecat akri - mu do řemesla ale prostě taky jezdím a stopy neopatrných řidičů se neubráním a tak mám ještě jednu doplňující radu - nerozmíchávám všechnu barvu s tužidlem ale injekční malou stříkačkou si namíchám daný poměr na víčko od barvy a hlavně sdělám, nanesu skoro vše a pak opakuji několikrát ( opakuji nedovoluji si kecat do řemesla akri - mu ) jen ho uznávám a dodávám tužidlo je drahý 75 Kč na poměr dcl barvy ( taky je drahá taky ) a následně uzávěr pro tužidlo ještě přelepím samovulkanizující páskou - obyčejně se mi stávalo že po roce už se s ním nedalo dělat - zhrudkovatěl
A tak se mějte fajn
A tak se mějte fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jasna vec a jeste je dobre to uskladnit na chladnejsi miste a take tmavem, chladnejsi je treba sklep, nesmi to zase zmrznout
Ja uz do aut vic jak rok nedelam, venuji se povrchove uprave letadel
Ja uz do aut vic jak rok nedelam, venuji se povrchove uprave letadel
AKRI - (byl) Muž z Ria !
...to Akri blahopřeji, to je asi jiný kafe, že by v krizi " boom " výroby letadel, ...jo u nás máme Točnu v 90letech jsem se tam přes " farizejský " proletěl s Petrem Jirmusem, jenom v Z 41 čtyřsedadlovým obyčejným jednomotorovým, príma zážitek, měl tam i Z 50 to bylo to akrobatický s tím tam dělal věci...přeju hodně štěstí v nové branži...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja jen bezmotorove
AKRI - (byl) Muž z Ria !
...to akri může být nejkrásnější, prostě jenom šum a ticho...a trochu adrenalinu kam to posadíš...
serpico
serpico
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja na nich jen delam, nepilotuju, ale uz jsem letel parkrat a je to moc pekne,dolet byl vzdy na letiste
AKRI - (byl) Muž z Ria !
...jo akri to je drahý koníček, pokud jsem se zmínil o Točné, tak nás 10minut stávalo 900 Kč se Zlínem ale pokud jim cokoliv dobře uděláš a o tom nepochybuji, tak jsou prostě vděční...
...já jsem k tomu přišel náhodně přes Ivana dopravního psychologa, nechal si přistavit právě ten Zlín ...no já jsem si říkal s Tebou ale nepoletím máš upito, ...no a pak tam přišel Petr Jirmus a to bylo jiný kafe, skromný suverénní profík, tak pánové samá těžká váha, všichni přes 100 kg a pak to přišlo levý pak pravý křídlo na 90°, to mi nevadilo ale střemhlav dolů tady už jsem si říkal " něco šlo kukat " ale měl to v ruce...
...teď už se tam jezdím na kole jenom dívat, je to prostě drahé...a taky s rozšířením začali " padat "...
Mějte se fajn
...já jsem k tomu přišel náhodně přes Ivana dopravního psychologa, nechal si přistavit právě ten Zlín ...no já jsem si říkal s Tebou ale nepoletím máš upito, ...no a pak tam přišel Petr Jirmus a to bylo jiný kafe, skromný suverénní profík, tak pánové samá těžká váha, všichni přes 100 kg a pak to přišlo levý pak pravý křídlo na 90°, to mi nevadilo ale střemhlav dolů tady už jsem si říkal " něco šlo kukat " ale měl to v ruce...
...teď už se tam jezdím na kole jenom dívat, je to prostě drahé...a taky s rozšířením začali " padat "...
Mějte se fajn
serpico
serpico